Atı alan Erzurum Palandöken'inde Kayak Yapıyor


Atı alan Erzurum Palandökeninde kayak yapıyor.

Yoğun tempolu bir seçimi daha geride bıraktık. 
Kazananlar, kaybedenler. Sevinenler, üzülenler hepsi bir ada güzel bir motif oldu. 
Şimdi gelelim icraatlara. İktidar partisinin tek milletvekili canhıraş bir şekilde seçim ardı açıklamalar,  icraat bilgileri vermeye başladı. 
Ve homurdanmalar,  memnuniyetsizlikler ayyuka çıkmış durumda. Tek ağızdan aynın ses çınlıyor ne gereği var adalet binasına, emniyet kompleksine v.s
Bence yapılmalı elbette,  şehrin çehresi değişmeli artık,  lakin halka da kulak vermeli.

Ne istediğine bakılmalı.

Farkında mısınız koca şehirde Kafeterya,  giyim ve lokanta dışında yapılan iş sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor artık.
Çok mu zengin bir toplumuz? Yiyip içip giyinip geziyoruz. Ha bir de lüks araçlarımızı es geçmeyelim. Maşallah her kapıda neredeyse 2 araba bulunmakta ve her kahvehanede boş oturan bir sürü gencimiz. 
Yanisi bu gençlere iş sahaları, iş imkanları, fabrikalarla destek verilmeli.

İyi de bir tek Milletvekili bunca yükü nasıl taşıyacak? Stk'lar ne iş yapar? Ya o her şehirde göğsünü kabartarak dolaşan çok sevgili iş adamlarımız? 
Düştüğümüz yerden kalkmaksa niyetimiz tek vücut halinde birlik ve beraberlikle mümkün olacak bu durum. Yani Ekrem Çelebiyi seçtik gönderdik artık her icraatı yapsın demek ütopik bir beklenti olur. Ya seçtiğiniz diğer Milletvekilleri? Onlar özel seçilmiş mi kalacak her sene? Dokunulmazlıkları hep dokunulmaz mı kalacak. Ama iktidar partisinde değil ne yapabilir ki mi diyeceğiz? Dememeliyiz,  muhalefet yapmalı,  iktidar partisi Milletvekilini iştirak ettirmeli. 
Dedim ya kalkacaksak hep beraber tek vücut. Sahi şu memleket için hala elinizi taşın altına koymayacak mısınız? Ağrılı olmak sadece bir isim mi sizin için? Yok mu yürekli,  ben Ağrılıyım düsturunu yaşatan iş adamları. Hadi beyler yatma vakti değil. Atı alan Erzurum palandökeninde kayak yapıyor. Biz mi hala imrenerek izliyoruz...

YORUM EKLE