Bir şehrin kalbine dokunmak

Bir şehrin kalbine dokunmak

Sanırım en çok eleştiri haberini biz yaptık yada tek eleştiri haberi yapan biziz desek yeridir.

Kısıtlıda olsa bir araya geldiğimiz zamanlarda şikayetlerimizi de dile getirdik, itirazlarımızıda dillendirdik. Yaptığımız işin farkında olmaları münasebetiyle serzenişte bulunma gereği bile duymadılar.

Hatta serzenişlerimize bundan sonra daha dikkatli oluruz diye nezaket sundular ,sağolsunlar.

Çok fazla teşekkür yazısı paylaşmadık bu güne dek sizlerle siyasilerle zaten limoniyiz herdem malumunuz olduğu üzere.

Vali Işın’a yazmıştım sanırım en son .2 yıla yakın bir zaman geçmiş haliyle ,sanırım hükümetler soğuk geliyor bana ,politika ise çirkin.

Bu sebeple yine bir Devlet adamına teşekkür zerkediyor kalemim.

Sayın Elban’a ilişkin bir çok anı biriktirme şansına sahip olamayabilirsiniz ,mütebessim çehresine tanıklık etmişte olmayabilirsiniz.

Amma çocuklarımızın parklarda iç geçirdiğiniz kahkahaları çınlarken kulaklarınızda onun gözlerini de görebilirsiniz yavrularımızın gülen gözbebeklerinde.

Teşekkürler Sayın Valim kızım adına ,kızlarımız ,oğullarımız çocuklarımız adına ne termal suya,ne alt geçide,ne yol güzergahlarına nede yeni yükselecek binalar adına değil bu teşekkürüm.

Beton yığınları arasında sıkışmış çocuklarımızın arkadaşlarla tanışması adına ,birlikte oyun oynamayı öğrenmeleri adına, çocukları üzerinden parklarda yeniden tanışan, çocukları ile birlikte kaynaşan aileler adına ,ışıl ışıl çocuk parklarına ,cıvıl cıvıl çocuk seslerine,onların yaşama renk katan uğultusunda memleketin kalbine, çocukların neşesine, Karaköse’nin ahengine dokunduğunuz için teşekkürler.

YORUM EKLE