Çelebi ve Aydın'ın Tavrı

Ağrı da yerel seçimler yaklaşırken yaşanan kulislerde bilgi kirliliği birçok insanımızı derinden üzmekle kalmayıp tarafı oldukları partiye de zarar verme noktasına taşındı.

Kıymetli hemşerilerim Ağrı Belediye Başkan Adaylığına talip olan her isim bizim için kıymetlidir birçoğunu yetersiz görsek bile bu medeni cesareti gösterdikleri ve demokratik haklar çerçevesinde mücadelelerini sürdürmeleri Ağrı’nın siyasal yelpazesine renk kattığı içinde önemlidir.

Henüz diğer partilerde isimler öne çıkmadığı için siyasetin gündemine Ak Parti adaylarının oy turlaması tabii doğal seyrin bir gereği olarak gün gibi karşımızda duruyor.

Bu noktada herkesin gönlünden geçen isim lehine propaganda sürdürmesi en tabii hakkıdır, kırmadan, dökmeden birini överken diğerini yermeden tatlı bir rekabet oluşturmak Ağrı’nın demokrasi kültürüne de önemli katkı sağlayacaktır.

Tabi en önemlisi erk sahiplerinin ‘’Milletvekili ve İl Başkanı gibi ‘’bu yarışta tarafsız duruş sergileyebilmesidir.

Gözlemlediğimiz kadarı ile Ağrı Ak Parti Belediye Başkan adayının belirleneceği süreçte Milletvekili Sayın Ekrem Çelebi ve İl Başkanı Abbas Aydın’ın tarafsız duruşları da takdire şayandır.

Bu sebeple halkın iradesine kamuoyunun vicdanına itiraz sesi yükseltmeden ve benim adayım baskısı yapmadan süreci işlettikleri için alkışı hakkettiklerini düşünüyor şimdiden açıklanacak ismin kentimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adsız adsız
Adsız adsız - 5 yıl Önce

Hasan arslan başka oy verecek kimse yok bir gurup arkadasın görüşü

Hayri demir
Hayri demir - 5 yıl Önce

Abbas ve ekrem bir olmuş hasan arslanın gelmemesi için elinden geleni yapıyor. Ama unutmasınlar ki 10 ekrem 20 Abbas hasan arslanın tırnağı etmez

Aksoy
Aksoy - 5 yıl Önce

Ağrıya ceza evi emniyet müdürlüğü ve karakollar kuracam diyen zihniyeti istemiyoruz
Biz eyitim kurumları iş alanları isistamla ilgili pırojeleri olanları istiyoruz
Şehircilik altyapı pırojeyi olanları istiyoruz ihalelerde cep doldurası sadaka dağıtanı deyil hak etiğini alanı çalıştırıp emeğinin karşılığını istiyoruz

Turhan kaya
Turhan kaya - 5 yıl Önce

Gönül isterdiki abbas bey taşlıçay ilçesi içinde tarafız duruşunu ortaya koymuş olsaydı, ağrının tek sorun ismet tasdemiri n taşlıçay belediye başkanı olması değil alıp genel merkezde kapı kapı dolaşması, diğer aday adayları derinden üzmüştür

Ararat
Ararat - 5 yıl Önce

Yandaş yalaka liyakar ayakcı kıyakcı yalancı yağcı haber

Ak Parti Gönüllüsü
Ak Parti Gönüllüsü - 5 yıl Önce

Sevgili yazar kardeşim yazdigin kalemin adaletten cok. Bir yağcılık olduğunu düşünüyorum. Keşke böyle olmasak. Hak hakikati yazsak. Ben bu konuda Takdire şayan diyorsun ya Taner söylemez habercilik adina takdire şayandır. Adami elestirip yorum yapsak bile kendi sitesinde yayınlıyor.

Uyanmış 04
Uyanmış 04 - 5 yıl Önce

FABRİKA KURUN ÖYLE BU İŞLER YOL İLE KÖPRÜ İLE BİTMEZ FAB Rİ KA KURUN