Ağrı da Tüyler Ürperten İşkence

Madde bağımlısı adam kızı ve eşine işkence etti

Ağrı da Tüyler Ürperten İşkence

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesinde madde bağımlısı olduğu iddia edilen Ramazan İ. eşi ve kızına eritilmiş naylon ile işkence etti.
Yurt Gazetesinin haberine göre 27 yaşındaki Ramazan İ. dün akşam eve alkollü olarak geldi.Ramazan İ.evde yaşanan tartışmadan sonra eşi M.İ. yi darp etti.
Bununla yetinmeyen Ramazan İ. daha sonra yaktığı naylon poşeti eşinin yüzü ve ayaklarına damlatmak sureti ile işkence etmeye başladı.
Annesinin bağırışları sonrası odaya giren kızı N.İ. ninde alnına naylon poşet damlattı.
Evdeki çığlıkları duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Anne M.İ ve kızı N.İ yi hastaneye götürdü.Burada anne ve kızın ifadesine başvurulduktan sonra Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile M.İ,N,İ ve 2 yaşındaki E.İ kadın sığınma evine yerleştirildi.
Polis aramaları sonrası eşi ve kızına işkence eden Ramazan İ.kısa sürede yakalandı.Ramazan İ emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.
Anne M.İ yetkililerden yardım isteyerek şu ifadeleri kullandı;
"6 yıllık evliyim. Evlendiğim günden beri eşimden şiddet görüyorum. Eşim benim çocuklarımın başına birşey getirmeden, bizi öldürmeden devlet büyüklerim yardım etsin. Eşim naylon poşetle yüzümü, ayaklarımı yaktı. Çocuklarımı dövdü. Beni, gözümü yakmakla tehdit etti. Bugüne kadar çocuklarım için katlandım, ancak devlete sığınmak istiyorum" 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER