Doğubayazıt Belediyesine Ağır Suçlama

İmar Müdürü Belediye Başkanını suçlayarak istifa etti

Doğubayazıt Belediyesine Ağır Suçlama

Doğubayazıt Belediyesi İmar Müdürü Ruken Babayiğit’in istifası sonrası Doğubayazıt’ın gündemine oturan paylaşım gün yüzüne çıktı.

Doğubayazıt Belediyesi İmar Müdürü istifasının ardından Doğubayazıt Belediyesi Birim Amirlerinin haberleşme ağı olan Whatsapp Gurubunda yolsuzluk ve hırsızlık iddiası ile bir paylaşım yaptı.

banner47
Ruken Babayiğit kapalı gurupta Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar ve Cesim Çakan2ın resimlerini paylaşarak ‘’en büyük rüşvetçi ve hırsızlar’’ olarak etiketledi.

Babayiğit paylaşımında Acar ve Çakan’a yönelik olarak ;’’İmar ve yeni plan üzerindeki kirli,kokuşmuş yolsuzluğunuz ile rüşvet ve hırsızlığınızla yerin dibine girin.Sessiz kalanlarda sizdendir..

Bu halinizle toplumun tertemiz hayallerini ve iradesini temsi,l edemessizniz,ne toplumun ahlakına nede üyesi olduğunuz partinin kültürüne uymayan bu ahlaksızlıkla sizi baş başa bırakıyorum.Bizi ve irademizi hiçbir şekilde pisliğinizle temsil etmiyorsunuz’’ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2020, 11:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sinan
Sinan - 4 yıl Önce

Başka ne beklediniz dogubeyazitimi kurtaracaklar şimdiki sistemler hepsi hirsizdir ben bir hdpli olarak biktim hdpde ipsiz capsiz hirsiz neksdar varsa hepsi hdpde fazla bişey beklemeyin

Durustluk bir mülktür her insan taşıyamaz
Durustluk bir mülktür her insan taşıyamaz - 4 yıl Önce

Çok dürüst olduğunda söylenemez bir yıldır neden duruyorsun o koltukta payına azmi düştü yoksa hiç pay vermedilermi neden şimdi yoksa seni görevden aldılarda bizim haberimizi yok

Bahçelievler
Bahçelievler - 4 yıl Önce

Böyle olacağı belliydi

abdullah ışık
abdullah ışık - 4 yıl Önce

bence de bunun arpasını az vermişler
hedp belediyelerinde hırsızlık olmaz olamazda

SIRADAKİ HABER