Vali Elban Duygusal Anlar Yaşadı

Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban öğretmenlerin ziyaretinde duygusal anlar yaşadı

Vali Elban Duygusal Anlar Yaşadı

Ağrı Vlisi ve Belediye Başkan Vekili Süleyman Elban Öğretmenler günü vesilesi ile kendisini ziyaret eden heyetin hediyesi karşısında duygusal anlar yaşadı ,öğrencilik yıllarına indi.

banner47
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin ve beraberindeki öğretmenleri kabul eden Vali Süleyman Elban, ilkokulda çekilen fotoğrafının hediye edilmesiyle duygu dolu anlar yaşadı. 

Ağrı Valisi Süleyman Elban, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin ve beraberindeki öğretmenleri makamında kabul etti. Öğretmenlerin, Öğretmenler Günü’nü kutlayan Vali Elban, öğretmenlerle bir süre sohbet etti. Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Tekin tarafından Vali Elban’a ilkokulda çekilen fotoğrafı hediye edildi. İlkokul fotoğrafına bir süre bakan Vali Elban, duygu dolu anlar yaşadı. Okul anıları tazelenen Vali Elban, daha sonra ilkokul öğretmeni ile telefonla görüntülü konuşma yaptı. Öğretmeni ile bir süre görüşen Vali Elban, öğretmenliğin önemine vurgu yaparak anlamlı hediye için İl Milli Eğitim Müdürü Tekin’e teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2018, 23:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER