Valilikten Ağrı İçin Özel Uygulama

Ağrı Valiliği özel uygulama ile LGS ve Yks öğrencieri için ders çalışma salonları hazırladı

Valilikten Ağrı İçin Özel Uygulama

Ağrı da LGS ve YKS Öğrencilerine Özel Uygulama

Ağrı Valiliği ve Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından LGS ve Yks ye hazırlanan öğrenciler için özel bir uygulama hayata geçirildi.

Salgından dolayı kütüphanelerin ihtiyacı karşılamaması nedeni ile sınav merkezi olan tüm okullar LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan öğrencilere etüt yapabilmeleri için açıldı.

Ağrı Valiliği sınava hazırlanan öğrencilerin kütüphane ve okullarda ders çalışmak için gidebileceklerini ve sokağa çıkma yasağının bu öğrenciler için Ağrı da uygulanmaması kararını aldığını açıkladı.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü de bu karar doğrultusunda tüm sınav merkezi okulları hazırladıklarını ve öğrencilerin kendi okulları olma şartı aranmadan bu okullardan ders çalışmak için faydalanabileceklerini duyurdu.

Bu uygulamanın aynı zamanda öğrencilere sınava girecekleri okul ve salonları tanımaları anlamında da avantaj sağlaması bekleniyor.

Ağrı da bir istisna olarak hayata geçen uygulama ile LGS ve YKS öğrencilerinin mesai saatleri içinde okullarda ders çalışmalarına imkan sağlanıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER