Ağrı Belediyesi Zam Kararını Açıkladı

Ağrı Belediyesi taşımaya yaptığı zam oranını açıkladı

Ağrı Belediyesi Zam Kararını Açıkladı

Ağrı Belediyesi taşımaya zam yaptı.

Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı okul servislerine yaptıkları zam oranını açıkladı.

Memur maaş zamlarının 4+4 ile yüzde 8 olarak açıklandığı süreçte okul servis ücretlerine yapılan zam yüzde 9,6 olarak belirlendi.

2019-2020 eğitim-öğretim yılında uygulanacak okul servis ücretlerinin belirlenmesi için yapılan toplantıya Ağrı Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Karayolları Şefliği ve Ağrı Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası temsilcileri katıldı.

Komisyon2019-2020 eğitim dönemi için %9,6 oranında zam kararı aldı.

Komisyon toplantısı sonrası

Alınan karar sonrası Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Öncel şu açıklamayı yaptı;“İlimizin genel durumunu göz önünde bulundurarak, diğer illeri baz alarak ortak kararlar verdik. Komisyonda bulunan diğer üyelerimizin de göstermiş olduğu hassasiyet ve duyarlılık komisyon olarak en uygun kararı vermemizi sağladı. Diğer illerimize göre en düşük fiyatları velilerimize yansıtarak hem taşıyıcıyı hem de velilerimizi memnun etmek istedik. Komisyon üyelerimize göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı şükranlarımı sunuyorum. 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başta öğrencilerimiz olmak üzere, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
M ali
M ali - 5 yıl Önce

Yemleri azaldi zam yapiyo

SIRADAKİ HABER