Ağrı da Dev Yatırım Çürümeye Terk Edildi

Hükümet tarafından sanayici ve iş adamlarının bölgeye davet edildiği süreçte Yaklaşık 2 Milyon tutarındaki yatırım çürümeye terk edildi.

Ağrı da Dev Yatırım Çürümeye Terk Edildi

Hükümet tarafından sanayici ve iş adamlarının bölgeye davet edildiği süreçte Yaklaşık 2 Milyon tutarındaki yatırım çürümeye terk edildi.

Hükümetin çeşitli teşviklerle Ağrı’ya yatırımcı çekmek istediği bir dönemde 4 Ağrılı’nın bir araya gelerek kurduğu tesis işgüzarlık sebebi ile çürümeye bırakıldı.

Ağpet adı ile marka tescili alan tüp dolum merkezi yaklaşık bundan 3 yıl önce Ağrı Et Balık Kurumu karşısında temelini attığı tesisleri 8 ay gibi kısa bir sürede tamamladı.

banner47
Dönemim DBP li Belediyesi ile sorun yaşayan işletme işyeri açma ruhsatı alamadı.Tüm prosedürlerini tamamlayan tüp dolum işletmesi DBP li belediye ye kayyum atanmasının ardından defaatle yeni girişimlerde bulundu.

Tüm girişimleri sonuçsuz kalan işletmecilerin durumunu Vatanperver Gençlik Teşkilatı Başkanı Ahmet Demirkol sosyal medya hesabından duyurmuştu.Demirkol’un paylaşımının ardından Ağrı da önemli gündem maddesi haline gelen tesis için Ağrı Ticaret Odası Başkanı Saim Alpaslan ile de bir görüşme yaptığı gelen bilgiler arasında.

Ağpet Tüp Dulum tesisilerinin faaliyete geçmesi durumunda 50 kişilik bir istihdamın olacağı ve şuan 118 liradan satılan tüplerinde yaklaşık yüzde 30 oranında bir indirimle satılacağı bilgisi edinildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2018, 19:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vural Kaya
Vural Kaya - 5 yıl Önce

Ağrı M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu da kısa süre önce açılmasına rağmen kapatıldı . Buna dair de haber yapın lütfen

Delilsiz yazma
Delilsiz yazma - 5 yıl Önce

Taner bey bu haberle alakalı yazdığınız hiç bir şey doğru degil değil. Yatırımcı arkadaşlara sadece şunu söyleyin. O yerin tapusu tamaman yani tüm hissedarlariyla beraber %100 sizdemi. Prosedür dediğiniz işlemin ilk prosedürü bu oda yok. Yani özel sektör sanki ağrılı siyasetçi düşmanı gibi göstermeyin. TRT parkını yazın. Ceza evin binasını yazın. Son derece basiretsizliğe kurban bat çık ı yaz. Kesin kabulü yapılmadan tadilat ihalesine çıkan binaları ve yolları yaz. Akp ve HDP nin gonderdigi ve hiç bir fonksiyonu olmayan vekilleri yaz. GERÇEKTEN SENİN ŞAHSİNA BU YAKIŞIR.

SIRADAKİ HABER