Bulut; Kredi Alamayanlara Çağrı da Bulundu

Kredi başvurusu olumsuz sonuçlanan tacirlere önemli çağrı

Bulut; Kredi Alamayanlara Çağrı da Bulundu

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Erkan Bulut ATSO üyesi tacirlerin kredi sorununa ilişkin açıklamada bulundu.

Türkiye Odalar Birliği ve Kredi Garanti Fonu tarafından Deniz Bank Genel Müdürlüğü ile yapılan 3 lü protokol gereği üyelerinin krediden faydalandırılmaması sebebi ile girişimde bulunan Erkan Bulut tacirlerin izlemesi gereken yola ilişkin açıklama yaptı.

Bulut açıklamasında;

Tacirlerimizin Ağrı Deniz Bank Şubesine yaptıkları başvuru neticesinde bir çok tacirimizinin belirli gerekçeler öne sürülerek kredilerinin onaylanmadığını öğrendik.

Bunun üzerine Ağrı Deniz Bank Şube Müdürü ile yaptığımız görüşme sonrası kredi notu düşük olan firmaların 1 veya 2 kefil alınarak kredilerden faydalandırılması için girişimlerimiz olmasına rağmen ,şube müdürünün ilgisiz kalması nedeni ile kredi başvuruları olumsuz sonuçlanmıştır.

Türkiye odalar birliğin nezdinde yetkililerle yaptığımız görüşmeler sonucunda başvuruları olumsuz sonuçlanan firmaların buna ilişkin ilgili Deniz Bank şubelerden red gerekçelerinin nedeni ile bir yazının alınarak şahsıma veya atso genel sekrterliğine teslim edilmesi gerekmektedir.

Yazıya istinaden TOBB’un ilgili birimleri tarafından olumsuz sonuçlanan kredi başvurularının takipçisi olacakları tarafımıza bildirilmiştir.

Bu doğrultuda kredi başvuruları olumsuz sonuçlanan tüm üyelerimizin bu bilgi doğrultusunda gerekli işlemleri yaparak tarafımıza iletmeleri durumunda konunun TOBB nezdinde takipçisi olacağımızı bildirmek istiyoruz.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2020, 18:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER