Çelebi Saray İçin Harcamaları Açıkladı

AKP Milletvekili Ekrem Çelebi saray için harcanan rakamları açıkladı

Çelebi Saray İçin Harcamaları Açıkladı

Hükümetten İshak Paşa Sarayı’na 11 Milyonluk Yatırım
AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile İshak Paşa Sarayı’na değindi. Çelebi, Ağrı’nın Gözbebeği dediği İshak Paşa Sarayı’na 11 Milyonluk yatırımla çevre düzenlemesi yapıldığını aktardı.
Çelebi’nin bahsettiği Çevre Düzenleme işi tamamlandığında İshak Paşa Sarayında park alanı, restoranlar, kafeteryalar, satış mağazaları ve otopark yer alacak.  
Çelebi’nin Sosyal medyada yaptığı açıklama şu şekilde yer alıyor. “  2018 yılında 121 bin 94 ziyaretçisi ile son 4 yılın ziyaretçi rekorunu kıran, Ağrımızın göz bebeği İshak Paşa Sarayının daha fazla ziyaretçi çekebilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Sarayın görüntüsünü bozan yapıların yıkılmasına yönelik çalışmalar sürüyor.  Ayrıca hükümetimizin 11 milyon 681 bin TL ödenek ayırdığı çevre düzenlemesi işinde de son çalışmalar yürütülüyor. Park alanı, restoran, kafeterya ve satış mağazalarının tamamlanması ile birlikte İshak Paşa Sarayında ziyaretçi sayısında önemli artış meydana gelecek.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER