Kurban Bayramı Emekli İkramiyesi Ne Zaman Ödenecek

Emekliler bu sorunun cevabını arıyor

Kurban Bayramı Emekli İkramiyesi Ne Zaman Ödenecek

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile emekliler Bayram İkramiyesi ödeme tarihinin ne zaman gerçekleşeceği sorusunun cevabını arıyor.

Hürriyet Gazetesi ikramiyelerin Temmuz ayı içinde yapılacağını duyururken resmi açıklama beklendiğini ifade etti .

İşte o haber

Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman ödenecek? 2020 Emekli bayram ikramiyesinde tarih belli oldu mu?

Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman ödenecek? Dini bayramlarda emeklilere ödenen bayram ikramiyeleri, temmuz ayının yaklaşmasıyla beraber gündemde yer aldı. Bin TL olarak hesaplara yatırılan emekli bayram ikramiyeleri, geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda corona virüs ekonomi önlemleri kapsamında erken ödenmişti. Gözler şimdi Kurban Bayramı ikramiyelerinde. İşte, 2020 emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihiyle ilgili ayrıntılar..

Bu yıl 31 Temmuz’a denk gelen Kurban Bayramı öncesi, emekli bayram ikramiyeleri gündeme gelmeye başladı. Her bayram olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı emeklilerinin hesaplarına bayram öncesinde 1000 TL yatırılacak. Emeklilere ödenen ikramiyelerin Temmuz ayı ile birlikte ödeneceği ön görülüyor.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN ÖDENECEK? 

Kurban Bayramı'nın birinci günü bu yıl 31 Temmuz’a denk geliyor. Emeklilere Kurban Bayramı’nda da ikramiye verilecek. Bu ikramiye her yıl bayramdan önce veriliyor. Emeklilere ödenen ikramiyelerin Temmuz ayı ile birlikte ödenmesi tahmin ediliyor. Ancak konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2020, 18:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER