Ağrı'da Corona Denetimleri Sıklaştırıldı

Vali Varol Sokak denetimlerine katıldı

Ağrı'da Corona Denetimleri Sıklaştırıldı

Ağrı Valiliğindeki görevine başladığı hafta Ağrı da Corona virüsle mücadeleye yönelik tedbirler alan ve salgının artması sonrası Türkiyede ilklere imza atarak ek tedbirler uygulanması başlatan Dr Osman Varol sokak denetimlerinede ekiplerle birlikte katılarak vatandaşlara gerekli uyarıları yapıyor.

banner47
Ağrı Valiliği son denetlemesini bir basın metni ile kamuoyu ile paylaştı.

Valilik paylaştığı bilgi notunda şu ifadelere yer verdi ;

Vali Dr. Osman Varol, Belediye Başkanı Savcı Sayan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen ve İl Emniyet Müdürü Nihat Özen; Covid-19 ile mücadele kapsamında, toplu yaşam alanlarında ve iş yerlerinde denetim gerçekleştirdi.
‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ parolasıyla iş yerlerini denetleyen Vali Varol ve il protokol üyeleri,  Koronavirüs ile mücadelede işletme sahiplerine düşen sorumluluğu hatırlatarak, tedbirler konusunda bilgilendirici ve rehberlik edici uyarılarda bulundu, bu süreçte üst düzey hassasiyet beklediğini belirtti.
Koronavirüs ile mücadelenin temel prensipleri olan maske, mesafe ve temizlik kurallarını vatandaşlarımıza hatırlan Vali Varol:  ‘Ağrı’mızda özellikle son iki aylık süreçte çok ciddi bir biçimde tedbirlerimizi arttırdık. Uygulanan tedbirlerin bir kısmı Ağrı’mıza özgü iken, bir kısmı Türkiye genelinde uygulanan tedbirler. Vatandaşlarımıza özellikle belirtmek isterim ki, aldığımız tedbirlerin sebebi virüsü ortadan kaldırıp, vatandaşlarımızın kısıtlı olmadığı günlere geri dönmesini sağlamaktır. Hiçbir husus sağlığımızdan daha kıymetli değildir. Bir süre daha sabredeceğiz ve bu sabrın sonucunda bu meseleden tamamen kurtulacağız. Tüm vatandaşlarımızı, özellikle dikkat çektiğimiz hususlarda kurallara uymaya, hassasiyetle bu kuralları takip etmeye davet ediyorum.’ dedi. 
 Kontrollü sosyal hayat döneminde tüm toplu yaşam alanları için belirlenen kurallara uyulması hususunda; denetim, uyarı ve bilgilendirme faaliyetleri ilimiz merkezinde ve ilçelerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adsız
Adsız - 4 yıl Önce

Akşam saatlerinde hala kına gecesi düğün oluyor evlerde ve kır düğünü sorun olmaz deniliyor lütfen lütfen bı araştırın

SIRADAKİ HABER