Ağrı'nın İzlediği En Uzun Şov Programı Devam Ediyor

Kadro tahsisinden sabıkalı rektör şovuna devam ediyor

Ağrı'nın İzlediği En Uzun Şov Programı Devam Ediyor

Akademisyensiz kurulan A.İ.Ç Üniversitesi Tıp Fakültesi Özel Yaşam Hastanesinin kapanmasının ardından

kadro tahsisi ile Genel Cerrahi Uzmanı Adem Aslan’ı transfer ederek bugüne dek tek öğretim görevlisi ile Türkiye de sondan 5. sırada yer alan okul olarak ulusal medyada da yer almıştı.

Akademik anlamda sürekli gerileyen Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinin toplum nezdinde kadro tahsisi ,torpil ve kayırmacılıktan sabıkalı rektörü Abdulhalik Karabulut ,Sağlık Bakanlığı ile imzalanan protokol sonrası Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak faaliyet gösteren Ağrı Devlet Hastanesi üzerinden şov yapmayı sürdürüyor.

Ağrı Eğitim Araştırma Hastanesinin içler acısı durumu göz önündeyken tabela asmakla övünen Rektör Karabulut bu kez 2 akademisyeni ile gündem olma uğraşına girdi.

banner47
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde ki tacize sessiz kalan ,kayırmacılığı ve hak gaspları ile gündeme gelen Rektör Karabulut iddialara karşı sessizliğini koruyor.

2018 yılında kurulduktan sonra bugün 2. akademisyenine erişebilen ,öğrencileri Erzurum Atatürk Üniversitesinde öğrenim gören ,söz verilen hastanesi yapılmayan A.İ.Ç.Ü Tıp Fakültesi ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokolle kılını kıpırdatmadan döner sermayeden 27 bin lira para alan Rektör Karabulut bugün 2 doktorun hasta kabulünü lütuf diye sunarak şovuna devam etti.

Karabulut’un bugün ki açıklamasının Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesine gelen İcra söylentilerini gölgelemek amacı ile yapıldığı iddia ediliyor.

Karabulut’un büyük bir lüfutmuş gibi sunduğu müjdeli (!) haber şu şekilde;

Üniversitemiz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Tıp Fakültesi'nden İki Doktor Hasta Kabulüne Başladı

Üniversitemiz Tıp Fakültesi’nden Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Adem ASLAN ile Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Hamidu Hamisi GOBEKA, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2020, 17:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adsız
Adsız - 4 yıl Önce

Pardon bişey sorayım Türkiye de ilk devlet hastanesi olmayan il ağrı nasıl olur peki devlet hastanesi olmadan araştırmaya sevk çok değişik birşey bı hastane olması gerek hala duvarlar değil içinde bizleri anlayan birileri

SIRADAKİ HABER