Ağrılıların MR Çilesi

Ağrılıların yoğun şikayetlerini ilgililere ulaştırdık, cevabını aldık

Ağrılıların MR Çilesi

Sağlık alt yapısındaki yetersizlik nedeni ile neredeyse ilde tedavi olamayacak duruma gelen Ağrılıların yakın zamandaki önemli sorunlarından biride MR (emar )cihazının arızası nedeni ile yaşadıkları sevklerdi.

15gün önce cihazın bozulması sonrası önce ilçe hastanelerine sonrasında burada yaşanan yoğunluk nedeni ile çevre illere ve hatta Batman’a kadar MR çekimi için sevk yaşayan hasta yakınları duruma isyan ediyor.

Şikayetlerin artması üzerine görüştüğümüz yetkililer yaşanan sıkıntının MR Cihazının arızalanması sonrası yaşandığı ve ivedilikle yetkili servisle irtibata geçilerek arıza tespit ettikleri parçaları söküp tamir için götürdüklerini ifade ettiler.

Yapılan görüşmede MR cihazının tamir ve montajının hafta sonuna yetiştirilmesi beklediklerini ifade eden yetkili hafta başından itibarin ilgili işlemlerin yine Ağrı Eğitim Araştırma Hastanesinde devam edeceğine vurgu yaptılar.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüsamettin Gültekin
Hüsamettin Gültekin - 4 yıl Önce

Doğubayazıt Özel Mediza Hastanesinde teknolojinin son ürünü olan MR (manyetik rezonans) cihazı bulunmaktadır. Mediza hastanesinde bulunan MR çekimleri devletten gelen bütün vakalara da ücretsiz bakmaktadır. Vatandaşlarımızın yanı başında bulunan hastaneye yönlendirmeyerek uzak yerlere gönderilmesi ve günlerce rapor beklemeleri çok üzücü bir durum gerçekten yetkililerin yanı başlarında bulunan MR cihazını ve özel hastaneyi görmeleri gerek sizin de bu konuda halkı bilinçlendirmeniz gerekmektedir.

Ayhan DEMET
Ayhan DEMET - 4 yıl Önce

doğubeyazıt mediza hastanesinde 10 dakikada cektirdim.sagolsunlar iyiki varlar.

Hüsamettin GÜLTEKİN
Hüsamettin GÜLTEKİN - 4 yıl Önce

Doğubayazıt Özel Mediza Hastanesinde türkiyede belli başlı bir kaç mr dan olan cihaz mevcuttur. hastaların bu kadar sıkıntı yaşamasına gerek yoktur. özel mediza hastanesi sevkli gelen bütün hastalardan kesinlikle ücret dahi almamaktadır.

ağrılı
ağrılı - 4 yıl Önce

mr midir artık emarmıdır sağlam cihaz hiç bir sonu yok ben hastamı götürdüm ordaki yetkili cihaz çalışıyor ancak güç kaynağı olmadığı için yandığı için çekim yapamıyoruz cihazda bir sorun yok biz çekeçektik ancak cihaz arızalanır diye çekimi durdular bizlik bir sorun yok dediler bende hastamı Patnosa götürdüm iki aydır cihaz arızalı değil başka bir olaydan ordaki yetkililerin dediği gibi güç kaynağı olmadığı için çalışmıyormuş sanada yanlış bilgi vermişler paşam

yapacak bir şey yok
yapacak bir şey yok - 4 yıl Önce

Üç yıldır açılmış olan güzelim hastaneyi gidip gezin her tarafını pislikten geçilmişor her taraf sigara izmareti yeni ekilen camlar ağaçlar kurumuş her taraf maske takıp takıp atmışlar temizlik personeli desen ortada yok personeli çalıştıramıyorlar covit almış başını gidiyor hastalar hastanenin içinde yere tükürüp geziyorlar yönetim desen şikayetlerini bildireceğin ortada yoklar daha doğrusu güzelim hastane üç yılda hurdaya dönmüş vaziyette Allah yardımcımız olsun Allah bu devletin halka hizmet için yapmış olduğu hizmetleri böyle sorumsuzca kullanıp bir yerlere gelmek için 40 kişi görüp makama geldikten sonra devletin hizmetine sahip çıkmayan yöneticilerden sorsun kısa ve öz

T.timur
T.timur - 4 yıl Önce

Allah Tan bozulmuş bosulmasaydi agridaki mr 2 Aydan aşağı gün vermiyor geçen hafta Doğubayazıt ta emara gönderdi 1 saat içinde çekti tekrardan ağrıya döndüm yazık Ağrı hastanesi tabela hastanesi oldu

yakup kaya
yakup kaya - 4 yıl Önce

Böyle haberler yapın ki yetkililer duysun artık sesimizi şehir olma yolunda gidelim yoksa erzurum yolunda ölüme gideriz

SIRADAKİ HABER