Alkışlarla Ölüyoruz

Taner Söylemez Yazdı ;

Alkışlarla Ölüyoruz

Alkışlarla Ölüyoruz

Merhum Zeki Müren’in unutulmazları arasındadır ''alkışlarla yaşıyorum ''sözleri

Haysiyetin ve hassasiyetin alkışlarla yaşattığı bir dünyada bir haysiyetsiz ve onu görmezden gelen hassasiyet kesileceklerin körlüğü yüzünden alkışlarla ölüyoruz biz şimdi.

Ağrı da paradan ,mobbingden,iddialarından başka hiçbir şeyle anılmayan bir adamın siyaset ve bürokrasi ile birlikte yönetip çökerttiği sağlık sektörünün içine düştüğü hal şimdilerde her gün bir yakınımızı,komşumuzu, arkadaşımızı hastane önünde beklerken isyana dönüşüyor.

Sevgili Ağrılılar her gün onlarca telefonda şikayet edip yüzlerce fotoğraf karesinde şikayet ettiğiniz sorunlar AKP de hayrını görmediğiniz Geleceğin yeni prensi olarak alkışladığınız Cesim Gökçe’nin karnesidir.

Sevgili Ağrılılar O FOTOĞRAFLAR ;dün ‘’Tut Yakasından Ekrem Bey’’dediğimizde görmezden gelip memleket bu haldeyken ‘’Ağrı Dağında Piknik Yapacağız ‘’müjdesini alkışladığınız AKP Milletvekili

Ekrem Çelebi’nin karnesidir.

Sevgili Ağrılılar O FOTOĞRAFLAR ;tüm şikayetlerimizi göz ardı edip alkışlarınızla halay başına aldığınızda olduğu konumda mendili hangi eliyle tutacağını bilmeyen AKP İl Başkanı Abbas Aydın’ın karnesidir.

Sevgili hemşerilerim o fotoğraflar ;suistimalin her türlüsünde sağıra yatıp hemşeri dayanışması ile alçak bir müfteriyi kollayan alkışlarla uğurladığınız Vali Süleyman Elban karnesidir.

O FOTOĞRAFLAR ;Ali Bulut isimli müfterinin hala Ağrı Sağlık idaresinde etkin konumda konuşlanan baş sallayıp maaş alan aymaz takımının karnesidir.

O FOTOĞRAFLAR;adını kullanıp alkışını alarak rol çalma yarışına giren , acına sağıra yatıp, görmezden gelerek ‘’BÖYYÜKLERİNDEN’’takdir bekleyen proje STKlarının karnesidir.

O FOTOĞRAFLAR ;Alkışlarınızla , Devleti kucağına ,siyaseti yanına,bürokratı emrine almak için protokol yemeklerinde kıçını koyacağı sandalyenin kavgasını yapan Ağrı Basınınındır.

Hasılı kardeşim ‘’ O FOTOĞRAFLAR sizler hastane önlerinde çaresiz bekleyip,pislik içindeki hastane görüntülerini bizimle paylaşırken ,ateş kendi evine düşene dek sessiz kalıp iktidar şakşakçılığı yapan sözde Ağrılıların karnesidir.

Şimdi bizi pozitif hasta ile aynı kapıdan içeri sokarak risk almamıza neden olan bürokratik tembelliği sonlandırması için Ağrı Valimize ve yeni sağlık müdürümüze sesleniyoruz; ivedi olarak bu ‘’sallabaş’’ kadrolarını değiştirin ve acile gelmiş normal hastaları pozitif vakalarla temasa girmek zorunda bırakan bu sistemi düzeltin,ağzı dişte ,yaşamda,yada bir prefabrik yapıda ama pozitif bulaşı riskinin minimize yaşanacağı bir farklı kapıda bir farklı mekanda hasta kabulüne başlayın.

Ne demiştik yazımızın başında üzücü ama gerçek alkışlarla ölüyor,Fatiha’sız gömülüyoruz.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2020, 19:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Müjgan Demirkan
Müjgan Demirkan - 4 yıl Önce

Bu yazıyı yazan kardeşimi yürekten kutluyorum. Bende bir Ağrılı olarak Ağrılı hemşehrilerimin dertleri yakından takip ediyorum. Böyle kötü şartlarda yaşamak hemşehrilerimin kaderi değil. Yaşatanların. ayıbıdır. Ağrı dağlna çıkmak önceliğimiz değil. Bu pandemide öncelik sağlık çalışanları gariban unutulmuş Ağrılı. hemşehrilerimizin. Saygı ve sevgilerimle.

Faruk Alpaslan
Faruk Alpaslan - 4 yıl Önce

Doğru hepsi doğru.
Sağlık müdürlüğünde Başkan ve başkan yardımcısı koltuğunda proje çözüm üretemeyen insanlar dolu !!

sağlık
sağlık - 4 yıl Önce

Sağlık bitmiş vaziyette covitli hastalarla normal hastalar birbirine karışmış vaziyette

Cesim çelik
Cesim çelik - 4 yıl Önce

Taner bey kardeşim yazdiklarinizin hepsine katılıyorum .siz ağrının derdini kendisine dert etmiş bir ağrı sevdalısı kardeşimizsiniz sağlık sorunu ağrıda .ölmüş kimisi ağrı dağına pikniğe gidiyor kimi bayanları alıp ayasofyaya açılışa gidiyor halkın gerçek sorunlarına el atan yok oralara gideceklerine kovit testi yapılan bölüme gitsinler günde kaç kişi ağrıda hayatını kayıp ediyor görsünler

Şeyh Bedrettin
Şeyh Bedrettin - 4 yıl Önce

Taner bizler için tarihte söylenmiş bir söz vardı: neydi ya ha hatırladım: insanlar hakkettigi gibi yaşarlar ve yonetilirler

Patnos
Patnos - 4 yıl Önce

Hakkınız yok buna sanki yıllardır eksikliklerin sebebi vekil bey ve abbas beymiş gibi geçen döbemin ve önceki döbemlerin vekilleri ne yaptıda bunu yazıyorsunuz asıl etkisi olan ensesi kalın feodallerin siyasete etkisi bunları yazın halk cahil okuyanı da okumayanı da cahil düzelmez bu durum yanlız iki şahsa haksızlık etmeyin ekrem bey ağrı için bir nimettir kim ne derse desin

Ali
Ali - 4 yıl Önce

Kolpacı ali bu seferde kırşehir valisini kafaya almis orayi karıştırıyormuş.. Allah bi gün ........

SIRADAKİ HABER