Barikat04'' Kapıları Kaparız ''

Ağrı 1970 Spor Kulübü taraftar gurubu sitem etti.

Barikat04'' Kapıları Kaparız ''

Ağrı 1970 Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım’ın istifası ve yönetim kurulu tarafından takımın ligden çekilmesi yönünde alınan karar sonrası bugün basın açıklaması yapan taraftar Gurubu Barikat04’ün açıklamalarında takıma destek vermeyen Siyaset kurumu ve Bürokrasiye vatandaşlar yuhalayarak tepki verdi.

Saat 17:30 da Ağrı 1970 Store’nin önünde toplanarak Cumhuriyet Caddesine yürüyen taraftar gurubu burada bir basın açıklaması yaptı.Barikat04 taraftar gurubu başkanı Kadir Barışan tarafından yapılan açıklamada sert ifadelerle Ağrı Spor’a sahip çıkılması gerektiği vurgusu yapılırken kulübün yalnız olmadığının altı çizildi.

Açıklamanın tam metni şu şekilde;

Kamuoyuna ve basına;

Değerli halkımız, bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde maddi vemanevi sıkıntılardan dolayı Ağrı Spor Kulübümüzün başkanı Mehmet YILDIRIM istifa etmiş ve bunun üzerine yönetimtarafından yapılan açıklamaya göre takımımız Erciş BelediyeSpor maçındansonraligden çekilme kararı almıştır.

Bizler Barikat04 ailesi olarak kulüp başkanı Mehmet YILDIRIM’ınyanında olduğumuzu ve onu sonuna kadar desteklediğimizi herkesin bilmesini isteriz. Sayın başkanın verdiği emeklerle şehrimizin gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaşmış, büyüktenküçüğe herkese spor ruhu aşılanmıştır. Bugün şehrimizyeniden bu faaliyetlerden mahrum bırakılmaktadır.

Ağrı Sporyönetimi, futbolcularımız ve taraftarlarımız; siyasi, bürokrasi,iş adamları, esnaflar ve şehrin ileri gelen büyükleri tarafındanyalnızlıklarına terk edilmiştir. İlimize sadece 300 kilometreuzaklıktaki şehir olan Erzurum’un takımı çok kısa bir süredeSüper Ligde ter dökerken bizim takımımıza gereken ilginingösterilmemesi bizleri derinden yaralamıştır.

Tek gayesi AğrıSpor’un başarı göstermesini sağlamaya çalışan futbolcularımız kendi stadyumlarında bile futboloynayamamaktadır.

Başta belediye başkanlığını da üstlenmişolan sayın valimizi, milletvekillerimizi, il başkanlarımızı, ASKFyetkililerini, kurum müdürlerimizi, iş adamlarımızı ve

esnafımızı bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.

Bugünlerde gereken desteği görmememiz halinde, yıllar önce Diyarbakır Spor maçını kazanamayıp bir üst lige çıkma şansını kaybettiğimizi hafızalardan silemediğimiz gibi bunu da unutmamız mümkün olmayacaktır. Aynı şekilde siyasikanatlardan gereken ilgiyi görmediğimiz takdirde bütün kapılarımızsiyaset ve bürokrasiadamlarına kapanacaktır.

Yakıngeçmişteilimizden 80 iş adamının sayın cumhurbaşkanıyla görüşmeye gittiği gündemde yerini almıştır. Bu iş adamlarına da tepkimizi belirtmekteyiz.

Hemşerilerinin tek sosyal aktivitesi ve sporsal faaliyeti olanfutbol takımı kaderlerine terk edilmişken sessizliklerinisürdürmeleri bizleri üzmüştür. Bizler, Barikat04 ailesi, bir grupgenç olarak maddi-manevi her türlü destek için elimizi taşın altına koymaktan çekinmedik, çekinmeyeceğiz. Muhtelifyaşlarda bir grup gencin bunları kendine dert edinip bir şeyleriçin çabalarkengerek siyasilerimizin gerek bürokrasimizin çaba sarf etmemeleri tepkilerimize neden olmuştur.

Biz Barikat04 ailesi sürekli olarak üstümüze düşen görev vesorumluluklarımızı bilerekyolumuza devam ettik. Şimdi aynıhassasiyeti büyüklerimizin göstermesini istemeyi kendimize görev edindik. Lütfen duyarlı olalım. Unutmayalım ki başka AĞRI yok. Derdimizi dert edinip bizi dinleyen, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen herkese teşekkür eder, kamuoyuna

saygılarımızı sunarız

YORUM EKLE
YORUMLAR
Zekeriya bahadır
Zekeriya bahadır - 6 yıl Önce

Bu şehre rahmetli ahmet SAĞIN abi gibi biri lazım

SIRADAKİ HABER