Cemil Yaman'dan Haddini Aşan Açıklama

Yaman şirinlik yapayım derken haddini aştı

Cemil Yaman'dan Haddini Aşan Açıklama

Akp'nin Ağrılı Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın Türkiye gündemine oturan ve  içişleri bakanlığının talimatlarını hiçe sayan düğün davetine ilişkin yaptığı açıklama ile "Özrü Kabahatinden Büyük "dedirtti.

Yaman açıklaması ile pandemi kuralları yada ekonomik gerekçelerle yemekli düğün yapamayan tüm hemşerilerinide aşağıladı.

banner47
Lafını tartmadan sözün nereye gideceğinin hesabını yapmadan konuşan Yaman' ın açıklamaları Tepki ile karşılandı.

Yaman'ın  gariban halkı da aşağıladığı açıklaması şu şekilde.

Eleştirilerin odağındaki Vekil Cemil Yaman şunları söyledi; "Pişman değilim, oğlumu evlendirdim. Pandemi kurallarına da uydum. Hatta, davet etmek için aradığımda Sağlık Bakanımıza da bilgi verdik. O zaman yasak yoktu. Nikâh töreninin yapıldığı alan 10 dönümlük bir arazi. Girişte iki arkadaşımız gelen herkesin ateşini ölçtü. Maskesiz kimseyi içeri almadık. 15 kişilik masalara en fazla 5-6 kişi oturttuk. Kalabalık olmasın diye arkadaşlarımı bile davet etmedim. Duyup gelenler oldu. Gelene ‘gelme’ diyemem ki. Nikâh bir saat 15 dakika sürdü. Yani 15 dakika aştık sadece. O da gelin ve damatla fotoğraf çektirmek isteyenler nedeniyle oldu. Uzaktan gelen misafirlerimiz olduğu için yemek ikramı da yaptık. (Gülerek) Ben Ağrılıyım, yapmasan, ‘Bir yemek yedirmeden yolladı’ derler.”

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2020, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER