Güngör Yıldırım Basınla Buluştu

Yıldırım gazetecileri ağırladı

Güngör Yıldırım Basınla Buluştu

Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Güngör Yıldırım basına sansürün kaldırılışının 112. yıldönümü ve agazeteciler Bayramı münasebeti ile kentte faliyet gösteren basın mensupları ile bir araya geldi.

Yıldırım ;kentin paydaşları olarak İlimize katkı sunacak her türlü proje ve aksamaya yönelik müdahalelerinizde yanınızda olacağım dedi.

banner47

Ak Parti Ağrı İl Genel Meclis Üyesi Güngör Yıldırım, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Konuk Evinde 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla ile Ağrı'daki yerel ve ulusal basında çalışan gazetecilerle bir araya geldi.
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Konuk Evinde düzenlediği yemek programında gazetecilerin bayramını kutlayan Yıldırım, gazetecilere yönelik yaptığı konuşmasında 24 Temmuz 1908 yılında Türkiye'de basına yönelik sansürün kaldırıldığını ifade etti.


Basının demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından olduğunu ifade eden Yıldırım:" Gerek ülkemizin gerekse Ağrı'mızın kalkınmasında, güçlenmesinde ve her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında basın mensuplarımızn gsöterdikleri duyarlılık ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalar büyük katkı sağlamaktadır. Yine ülkemizin hedefleri doğrultusunda milletimizin sesini uluslararası alana taşıma noktasında da basınımız çok büyük bir sorumluluk üstlenmekte ve bu sorumluluğu yerine getirmektedir.


Yerelden ulusala, böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için büyük bir özveri ile vatanımızın her köşesinde görevini yerine getiren, haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılamak adına afetlere, acılara tanık olan, her türlü zorluğa rağmen sorumluluk bilinci ile çalışan tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyorum." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER