Latif Birgül Teşekkürle Veda Etti

Birgül genel merkezi işaret ederek çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Latif Birgül Teşekkürle Veda Etti

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül bugün genel merkez tarafından Mehmet Nuri Yıldoz'ın merkez ilçe başkanı olarak atanmasının ardından sosyal medya hesabından bir teşekkür metni yayımladı.

Birgül açıklamasında

Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı Merkez İlçe Başkanlık görevine 14 Haziran 2014 tarihinde geldim. 
Merkez İlçe Başkanı görevine başladıktan sonra toplam altı tane seçim geçirdik. 29 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi, 7.Haziran 2015, 1Kasım 2015, 17 Nisan Halk yoklaması Seçimi, 28 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimi en son 31 Mart 2019 Mahalli ve İdareler Seçimlerini Merkez İlçe Başkanlığı Teşkilatı olarak geride bıraktık.

18 Mahallemizde ve Merkeze bağlı 106 köyümüzde, girmiş olduğumuz her seçimde, başarıyla tamamladık.
Merkezde hiç bir zaman başarısız olmadık. Her seçimde oylarımızı artırdık.

Merkez İlçe Başkanı ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte her zaman halkımızın içinde olduk. Partimize, Halkımıza her zaman şeffaf bir siyaset benimsedik. 6 yıl boyunca hiç bir zaman şaibeli işler içinde olmadık. Dürüst, ilkeli siyaset yaptık. Kimseyi kandırmadık. İnsanımıza het zaman değer verdik.
Partimizin kapısını calana hiç bir zaman sen şu fikirdesin bizden değilsin demedik. Yardımcı oluo insanları Partimize kazandırdık. Bugün git yarın gel demedik. Bu yüzden halkımız her zaman bizlere desteklerini eksitmediler.

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımizin  tarafından, Merkez İlçe Başkanı görevini bırakmış bulunmaktayım. Genel Merkez Teşkilat Başkanı, Ağrı Merkez İlçe Başkanlık görevine Mehmet Nuri Yıldız uygun görülmüştür. Bundan sonra ki görevinde Mehmet Nuri Yıldız kardeşimize başarılar dilerim. 

Altı yıl boyunca bizimle olan ve desteklerini eksik etmeyen saygı değer Ağrı halkımıza, vefakar 18 Mahalle ve 106 Köy Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu üyelerine, her seçimde yanımızda olan Sandık Kurulu üyelerimize, Ak Parti üyelerimize hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. Benim hakkım varsa sizlere helal olsun, sizlerde hakkınızı helal edin. Bu görev değişikliği bizim için yeni bir başlangıçtır .Her zaman ak davamızın ve sayin cumhurbaşkanımızın emrindeyiz.
 Güzel memleketimin güzel insanları.ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hastane Hasta
Hastane Hasta - 4 yıl Önce

Latif bey siz tesekkurle Halka veda ederken hastanede kurum amirleri sozlesmeleri bitiyor diye insanlarla dalga gecmeler personelle mobing uygulamalar hastane icinde sigara icmeler bune bicim birsey mudurun havasi sanki 1500 kimseyi takmiyor yarin yine sozlesme imzaliyorum bana agri muhtac iste gorun diyor sizde bunlari gorun bi ak partici olarak bizi dusunun

Gule gule iyi insan
Gule gule iyi insan - 4 yıl Önce

Hakkinizda hayirlisi olsun insAllah

Hastane Hasta
Hastane Hasta - 4 yıl Önce

Bide mudur bey yemekhaneye alinan personelle siz karar veriyorsunuz ve o personelide belli bi ucret karsiligi ise aliyorsunuz

Vatandaş
Vatandaş - 4 yıl Önce

Rüyanda göremeyeceğin zenginliğe kavuştun arabalar. Daireler. Semazen lokanta. Apartmanlar. Öğrenci yurtları .akrabaları işe almalar.ihaleler. gıda ve yemek ihaleleri senden sorulurdu yurtlar hala devlete kirada nakit paralar v.s.v.b yeter

SIRADAKİ HABER