Silahlı Katliam ,Eşi ve İki Çocuğunu Öldürdü

Ankara Keçiörende baba eşi ve iki çocuğunu silahla vurarak öldürdü.

Silahlı Katliam ,Eşi ve İki Çocuğunu Öldürdü

 Dün gece  saat 23.30 sıralarında Keçiören ilçesi Karakaya Mahallesi Bağlum Sokağı'nda bulunan apartman dairesinde silahla eşi ce iki çocuğunu öldürdükten sonra kaçan Adem Öztürk yakalandı.

54  yaşındaki Adem Öztürk aile içeresinde yaşanan  tartışmanın ardından katliam yaptı.

ANNE İLE 2 ÇOCUĞU HAYATINI KAYBETTİ

banner47
Özrürk eşi ve çocuklarını öldürdükten sonra evden çıkarak uzaklaştı.Silah sesleri üzerine komşular polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, tüyler ürperten manzara ile karşılaştı. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, ateşli silahla vurulduğu belirlenen anne Nefik Öztürk (50) ile çocukları Selahattin (32) ve Seher Öztürk'ün (26) yaşamını yitirdiğini belirledi.

KAÇAN ZANLI YAKALANDI

Olay yerinde inceleme yapan ve komşuların ifadesini alan polis ise kaçtığı belirlenen şüpheli babanın yakalanması için çalışma başlattı. Polisin yaptığı çalışma sonucu şüpheli Adem Öztürk kısa sürede yakalanarak, gözaltına alındı.

Adem Öztürk, poliste verdiği ifadede, cezaevinden çıkan oğlu Selahattin Öztürk tarafından darp edildiğini ve bunun için oğlunu öldürdüğünü söyledi. Öztürk diğer aile bireylerini neden öldürdüğü sorusuna ise eşi ve kızını da oğlunun yanında oldukları için öldürdüğünü söyleyerek cevap verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER