ŞOFÖRÜN SESSİZ ÇIĞLIĞI 'AÇIM'

ŞOFÖRÜN SESSİZ ÇIĞLIĞI 'AÇIM'

Ağrı’da geçtiğimiz günlerde işsiz bırakılan dolmuş şoförlerinden biri Ağrı Basın Birliği ihbar hattına attığı mesajda evine ekmek alamadığını yazarak yardım istedi.

banner47
Evli ve iki çocuk babası olduğunu söyleyen Nurullah Demir, isimli eski dolmuş şoförü, ‘Kiracıyım Savcı Sayan bizi işsiz bıraktı. Açız evimin kirasını ödeyemiyorum. Borçlu olduğum insanlar kapıma dayandı. Ev sahibim evden çıkarıyor. Bu kış vakti ne yapayım, İş Kur’da yok, açım eve ekmek alamıyorum, çocuklarıma bir şey alamıyorum lütfen sesimizi duyurun.’diye yazıldı.

Şimdi yetkililer Nurullah Demir, gibi işsiz kalan ve evlerine ekmek götüremeyen 50 şoförün sonu ve durumu ne olacak. Bunların aileleri ve çocukları neden ve kimin için bu zor kış aylarında cezalandırıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2020, 12:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Savci
Savci - 4 yıl Önce

Ağrı belediyesi 90 yılda toplam 93 milyon borçlanmışken Savcı Sayan 7 ayda sadece dolmuş işinde belediyeyi en az 60 milyon borçlandirdı. Sürekliliği olmayan dolmuş tarifeleri sebebiyle çocuklarin gelecegi borçlandirıldi. Diğer kalemlerdeki borçlanmalar hakkinda zaten bir bilgi de paylaşmıyor savci sayan. 4 yil sonra belediye 500 milyon borçla karsi karsiya kalirsa kimse sasirmasin. Boyle bir durumda belediye is yapamaz hale gelir. Geçenlerde tecrubesiz bir soforun kullandigi minibusun karistigi trafik kazasinda hayatini kaybeden hemserimize Allahtan rahmet dilerim. Umarim deneyimli sofor arkadaslar islerine geri dönerler. Savci sayan yeniakite ulke tvye beyaz tvye ve diger basin organlarina acaba kac para reklam ucreti ödedi. Kendi reklamini bedavaya yapmiyor ya. Belediyenin basin muduru bunu aciklar umarim.

Ağrılı
Ağrılı - 4 yıl Önce

Ağrıda kahveler issiz adamlarla tıka basa dolu. Damat berat ekonomi iyiye gidiyor diyor. Ağrıyı bu ülkenin bir parcası olarak görmüyorlar beyefendi. Beratı savcıyı valiyi kahveleri gezmeye davet ediyoruz. Sigara kontrolu icin degil. Issizligin gercek boyutuna sahit olmalari icin.

Rodan
Rodan @Ağrılı - 4 yıl Önce

Şşşşt sessiz olun biraz koyunları uyandırmayın...

Vatandaş
Vatandaş - 4 yıl Önce

Ya de bırakın köylü kurnazlıklarını.

arasbey
arasbey - 4 yıl Önce

ha ha ha yüru kim tutar sizi.ısmarlama haber bırakın reklamı be ayip ya

Tekstil
Tekstil - 4 yıl Önce

Agriyi sozde tekstil ussu yaptilar. Biri 3 kisilik biri 6 bin kisilik biri 10 bin kisilik biri de 20 bin kislik fabrika yapiyoruz dedi. Suanda tekstil kentte toplam 400 450 kisi çalışıyormuş. Hep reklam hep şov.

Anti yandaş
Anti yandaş - 4 yıl Önce

Ya AKEPE li olacaksın yada perişan aç bırakılacaksın bunlarda ne din nede iman var ama bugün seçim olsa 1 kilo makarna 2.çuval hisli kömür tamamdır hele birkaç aşiret ağası arkandaysa deme keyfe

ahmet hiçyılmaz
ahmet hiçyılmaz - 4 yıl Önce

arkadaşlar bu sadece biri geriye 119 sofur kaldı onlar ne yapsın savci beyin bu hareketi 5000 kişinin ekmeyiğle oynaması oldu 120 şofur vardiyeli olanlar 60 araba sahıbi 4 kişiden 500 kişi eder petrolu tamırcisi ev sahibi kömürcüsü manavı kasabı okul servisi vs saymakla bitmez hesaplayın 5000 kişi ekmeksiz kaldı halkımız hala hayal peşinde gerisi size kalmış

Vatandaş
Vatandaş - 4 yıl Önce

Arkadaşlar bir hesap yapmışsınız 5000 kişiyi aç bıraktı diyorsunuz iyide dolmuş sayısını ikiye katladı sizin bu hesabınıza göre 10000 kişiyede ekmek verdi e ne olacak 20 39 yıl siz yediniz birazda başkaları yesin belkide onların sizden daha çokda ihtiyacı vardır adam çalışıyor biraz vicdanla bakmak lazım kızgınlıkla bakıldığında herkes kendi penceresinde kendini haklı görür.


SIRADAKİ HABER