Vali Elban Affetmedi

Gürbulak sınır kapısında sunulan ücretsiz hizmeti şahsi menfaate dönüştürme kastında bulunan çalışanın işine son verildi.

Vali Elban Affetmedi

Ağrı Valiliği tarafından alınan kararla Gürbulak Sınır Kapısı ile İran Bazargan Sınır kapıları arasında ki yaklaşık bir kilometrelik yol Türk ve İran vatandaşları tarafından Valilikçe kiralanan servislerle ücretsiz olarak kullanılacaktı.

9 Mart 2018 tarihinde başlayan hizmeti kar elde etmek amacıyla sabote eden çalışanının Ağrı Valiliğine şikayet edilmesi üzerine işine son verildi.

Ağrı dan İran'ın Tebriz İline bir iş görüşmesi için giden özel bir firma yetkilisi yapılan iş birliğinin ardından Bazargan Sınır Kapısından Türkiyeye giriş yaptıktan sonra ücretsiz servis hizmetinden faydalanmak istedi.

Firma yetkililerinden servis çalışanının ücret talep etmesi üzerine bu Firma yetkilisi taşımanın ücretsiz olduğunu söyleyerek çalışanın talebini reddetti.

Ağrı ya geldikten sonra durumun Ağrı Valisi Süleyman Elban'a iletilmesi üzerine Vali Elban tarafından çalışanın işine son verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER