Yasak Ağrı'yı da Kapsayacak mı ?

Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor.Bayramda sokağa çıkılacak mı

Yasak Ağrı'yı da Kapsayacak mı ?

Herkesin merakla beklediği soru bugün cevabını bulacak 

banner47
Ramazan Bayramında sokağa çıkma yasağı uygulanıp uygulanmayacağı bugün yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısından sonra açıklanacak ancak kulislerden sızan bilgiye göre arife günü de dahil olmak üzere 23-24-25-26 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı uygulanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün 8. kez telekonferans yöntemiyle kabine toplantısına başkanlık edecek.

Toplantıda, uygulanacak yeni tedbirler ve normalleşme süreçleri ele alınacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda alınan kararları Millete Sesleniş konuşmasıyla açıklayacak.

BÜYÜKŞEHİRLERDE 4 GÜNLÜK YASAĞA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Kabinede, kalabalık oluşturma riski ve sosyal mesafenin korunmayacağı endişesiyle büyük şehirlerde Ramazan Bayramı'nda 4 günlük sokağa çıkma yasağı kararının alınması bekleniyor.

Buna göre Bilim Kurulu'nun da tavsiyeleri doğrultusunda Ramazan Bayramı arefesine denk gelen 23 Mayıs Cumartesi gününden başlayarak 24-25-26 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı uygulanması planlanıyor.

Büyükşehirlerde hafta sonu uygulaması rutin hale gelen   yasağının 81 ilde yapılması ihtimal dahilinde bulunsada yeni normal uygulamalarına geçilmiş olması bu ihtimali zayıflatıyor.

Tüm Türkiye de olduğu gibi Ağrı'da da vatandaşlar Ramazan Bayramında sokağa çıkma kısıtlaması getirilecek mı sorusunun cevabını bekliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER