Hamur da Susuz Yaz

Ağrı'nın Hamur İlçesinde susuz yaz yaşanıyor

Hamur da Susuz Yaz

Hamur ilçe merkezinde 24 saattir içme suyu sıkıntısı yaşanıyor

Hamur Belediyesi tarafından hiçbir bilgi verilmeden suların kesilmesi sonrası mağduriyetlerini ifade eden vatandaşlar sıklıkla yaşanan su sorununa kesin çözüm bulunmasını talep ettiler.

Vatandaşlar iki gün boyunca yaşanan su sıkıntısının biran önce giderilmesi için belediyenin gerekli çalışmayı yapmasını arızanın giderilmesini istedi.

Hamur Belediyesinin bu konuda gerekli haysiyeti göstermesi gerektiğine vurgu yapan vatandaşlar çalışmaların hızlandırılmasını istediler.

24 saati aşkın süredir ilçeye su verilememesi sebebi ile mağdur olan Hamurlular su ihtiyaçlarını kaynak sularından temin etmek zorunda kaldılar.

Hamur Belediyesi tarafından su kesintisine ve onarımına ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken ilçede Kurban Bayramının susuz geçmesi korkusu yaşanıyor.

Yetkililerden gerekli çalışma ve açıklamanın ivedi olarak yapılması bekleniyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hamurlu
Hamurlu - 5 yıl Önce

Taner bey haber kaynağınız kim bilmiyorum fakat sizin gibi bir gazeteciye işin aslını araştırıp haber yapmak düşer gelelim arızanın sebebine özel idare köy yolları yapımı sırasında dere yatağından kum alırken ana şebeke borusunu patlatmış ve gece boyunca bile ara vermeden yapımı için çalışılmıştır

AĞRILI
AĞRILI @Hamurlu - 5 yıl Önce

OYLARINIZI PARA İLE SATARSANIZ CEZMİDE SİZE SU VERİR DUR HELE CEZMİ ÜBEYTE VE DİĞERLERİNE VERDİĞİ PARAYI BİR ÇIKARSIN SİZE SUDA VERİRİ MESİRE ALINIDA YAPAR

Tarafsız
Tarafsız - 5 yıl Önce

Taraflı bir medya mesubu hiç zaman bir yere varamazsın..

SIRADAKİ HABER