Hamur M.E. Müdürü'nü Yalanlayan Görüntüler

Kaya Karakoç'un masa başı haber dediği görüntüler

Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç Hamur Recep Yazıcıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Hamur Çok Programlı Lise öğrencilerinin ortak barındığı Pansiyon da suların sağlıksız olması,logarın yemekhaneye akması ve kaloriferlerin yanmaması nedeni ile yaptığımız haber sonrası bahse konu okulu ziyaret ederek haberimizin asparagas olduğunu iddia etti.

Müdür Bey’in yatsıya kadar yanması mümkün olmayan bir mum ateşlemesi durumun vehametinin bir göstergesidir aslında.

Bizi ‘’Masa başı’’ haber yapmakla suçlayan İlçe Milli Eğitim Müdürünün bu açıklaması da ‘’Kasa başında’’ nasıl haber yapılırının en güzel örneği olarak duruyor.

Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç ‘’ kasa’’ başında yapılan haberinde ; ‘’yeni açılan okulda müteahhitten kaynaklı bazı sorunların sene başında olduğunu ama kendi imkanları ile gece gündüz çalışarak bunları çözdüklerini belirtti. Okulun yada pansiyonun masa başında hazırlanan bazı haberlerde olduğu gibi ne yol sorunu ne su sorunu ,nede kalorifer sorunu olmadığını kış sezonu başladığından beri kaloriferlerin hiç sönmediğini vurguladı.Tüm sorunların çözüldüğünü ancak kanalizasyonun geri tepmesi ile ilgili iki gün içinde kendi imkanlarıyla çözüm bulunduğunu belirtti.’’

Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç’un hiçbir sorun olmadığını ifade ettiği videodanda anlaşılacağı üzere gerçeği yansıtmamaktadır.

İşte öğrencilerin kaloriferleri yanmadığı için İlçe Kaymakamlık konutuna yürüdüğü o görüntülerden bir kısmı.

https://youtu.be/3VvxC4Pyw0A

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2020, 15:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hamurlu
Hamurlu - 4 yıl Önce

Sayın kaya bey görevini seçimlerde kötüye kullanıp gariban üniversite mezununlarının hayalleriyle oynamıştır. Kendi taraftarlarını ücretli öğretmenliğe alıp, rakip adayın yakınlarının başvurularını reddetmiştir. Herkese duyurulur.

Ağrılı
Ağrılı @Hamurlu - 4 yıl Önce

milli eğitim iş kur mu? Ücretli öğretmenlik olmamalı. İş hayali olanlar İşkura başvursun. Çocuklarımız 2 yıllık mezunlarının deneme tahtası mı?

he he
he he - 4 yıl Önce

kurunların hepsinde torpille müdürlük yapıldıkca isinde yetersiz ve basiretsiz insanlar oldukça bu düzen devem eder her siyasi yapı değisince yada vekil degisiyor parti degil yine komple kadrolar degişiyor cok komil degil mi

SIRADAKİ HABER