Hamur Tek Ses Oldu

Hamur Belediye Başkanı Ergül'e eski rakipleri sahip çıktı ''YANINDAYIZ''

Hamur Tek Ses Oldu

Hamur Ak Parti Belediye Başkanı cezmi Ergül hakkında sosyal medyada başlatılan karalama kampanyalarının ardından rakiplerinden destek geldi.

2014 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Özcan Keskin 400 oy alarak 2. olmuştu,yine Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Merhum Adil Oruç’ta bu seçimlerde 187 oy almış, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül 2014 yerel seçimlerinde 578 oy alarak başkan olmuştu.

banner47
Yaklaşan yerel seçimler için aday adaylığı sürecinin başlaması ile birlikte hedef tahtasına konan Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül’e bugün rakiplerinden sürpriz destek geldi.

2014 yerel seçimlerinde Saadet partisi adayı olarak Ergül’ün karşısına çıkan Özcan Keski ‘’Biz seçildiği günden sonra attığı her adımda Hamurluların Belediye Başkanı olarak ayırmadan,ötelemeden fedekarane bir tutum sergileyen Cezmi Ergül’ün bugün yanında yarın adaylığı sürecinde arkasında durmayı vazife edindik.Bu gün burada sizlerin huzurunda da bunu herkesle paylaşmak istiyorum Cezmi Ergül adaysa karşısında değil arkasında yanında olacağız ve söz verdiği rekor oy için elimizden gelen herşeyi yapacağız, dedi.

Yine 2014 yerel seçimlerinde CHP adayı olarak Ergül’le yarışan ve bir süre önce vefat eden Merhum Adil Oruç’un kardeşi Orhan Oruç ve Amcasının oğlu İdris Oruç’ta bugün Ergül’e destek vermek için Ağrı Ak Parti binasına gelenler arasında yer aldılar.İdris Oruç burada yaptığı açıklamada;Adik Başkan yaşasaydı oda bugün burada Cezmi Başkanımız için tavır alırdı.Bugün gelinen noktada aslolan Hamur’un menfaatleridir ve bu noktada herkese aynı ölçüde sevgi ve saygısını paylaşan onurlu duruşu ile gençlerimize abilik yapan Cezmi Ergül’ün adaylığı süresince yanında yer alacağız ,dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmed
Ahmed - 5 yıl Önce

Taner bey ne oldu senin ilkeli gazeteciliğine. Nedir bu cezmi ergül şakşakçılığın. Seçimler yaklaşırken sen de sözde tarafsızlığını bir kenara bırakıp goygoya mı başladın. Cezmiyi ağrıspor haricinde ne kadat tanıyorsun. Ne gibi hizmetlerini gördün de böyle reklam yapıyorsun.

hamurlular
hamurlular - 5 yıl Önce

özcan keski sende hiç utanma kaldımı karşısında seçim kaybettiğin adamı destekliyorsun hamura ne yapmışki yanındasın öyle akp olmasa saadet yok öyle yağma saadet size ihtiyaç duymaz

Özcan KESKİ
Özcan KESKİ - 5 yıl Önce

Değerli hamurlu kardeşim ben seçimi Cezmi nin karşısında kaybetmedi seçimi bana şu an akp talip olan arkadaşlar ve rahmetli adil oruç bana kaybetirdi çok tşk

Harun Zülküf Arslan
Harun Zülküf Arslan - 5 yıl Önce

Cezmi beyin yakinen tanırım değerli bir insan sahip çıkılmalı.

Ahmed
Ahmed @Harun Zülküf Arslan - 5 yıl Önce

Harun zülküf arslan cezminin degerli oldugu kanısına nasıl vardın. Insanların iki konuşmasına iki çift süslü lafına bakarak aldanmayın. Çalışkanlığını, dürüstlüğünü, mütevazılığını, dindarlığını, başarılarını, hak hukuk gozetmesini... neyini gördün de degerli oldugunu düşündün. Bence sen kendi adaylığınla ilgilen. Cezmiye referans olduguna göre inşAllah aday olmazsin

Hepside kardeş
Hepside kardeş - 5 yıl Önce

Hamurda kardeşlik kazanacak insAllah

Nevzat Erogul
Nevzat Erogul - 5 yıl Önce

Ben Agrıda yaşamıyom dogru fakat hamur memleketime her sene gidiyorum degişkenligini cıplak gözle görüyorum biz halkın istedigi şey hemen hemen aynı Belediye demek iş aş degil memleketimize fera kavuşturması bunuda sayın Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül cok güzel şekilde yerine getiriyor memnuniyetimi arz ediyorum Hamur vadandaşı olarak Destekliyorum Nevzat Erogul

XL
XL - 5 yıl Önce

Cezmi başkan her zaman iyisin

SIRADAKİ HABER