Abbas Aydın ''Kazma, Kürek''

Çaycı Vekil adayı inşaatta kürekle görüntülendi.Abbas Aydın sempatik tavırlarını sürdürüyor

Abbas Aydın ''Kazma, Kürek''

Ak Parti Ağrı İl Başkanı tevazudan ödün vermiyor.

Yaklaşık on yıl Ak Parti saflarında çeşitli görevlen üstlenen Abbas Aydın alışıldık siyasetçi kibirinden uzak görüntüsünü muhafaza etmeyi başaranlardan.

Ak Partide siyaset’in üst noktalarında ki isimlerin arasında tevazusu ile müstesna bir yer edinen Aydın bu gün Tekstil Kent’i ziyaret etti.Sosyal Medya hesabından duyurduğu ziyaretinde Aydın’ın ziyarete ilişkin bir takım görsellerde paylaştı.

24 Haziran Milletvekilliği seçimlerinde iftar sonrası seçmen ziyaretlerinde bir kahvehanede semaverin başına geçip çay servisi yapan Aydın bu kez tekstil Kent İnşaatında küreği alıp harç karıştırdı.

Fotoğraflarda Aydın’ın bir inşaat işçisi ile sohbetinin ardından küreği alıp harç karıştırdığı görülüyor.Aydın Tekstil Kent Projesinide Ak Parti’nin dev istihdam yatırımı olarak değerlendiriyor.

Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

''Ak Partiden istihdamda DEV ADIM TEKSTİL KENT son sürat devam ediyor.ilketapta 1850 kişi tamamlanması durumunda 5000(beşbin) kardeşimiz çalışacak inşallah.Ağrılı hemşehrilerimiz Ağrıda çalışacak imkana kavuşuyor.Destek sizden hizmet bizden hayırlı olsun''

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2018, 22:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER