Ağrı da Yılın Enleri Oylaması Başlıyor

Ağrı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Yılın enleri için çalışmalara başladı

Ağrı da Yılın Enleri Oylaması Başlıyor

ASTOP, Ağrı'ya Hizmet Ödüllerini Dağıtacak

Ağrı Sivil Toplum Platformu (ASTOP) 15. Başkanlar Kurulu toplantısını düzenledi. 34 STK'nın hazır bulunduğu toplantıda, ana gündem Topluma Hizmet Ödülleri programı oldu.

banner47
Toplantı sonrasında gündeme dair açıklamalarda bulunan Platform Başkanı Saim Alpaslan; " Ağrı Sivil Toplum Platformu olarak Ağrı'ya hizmet etmiş değerlere ve Ağrı'ya yatırım yapanlara yönelik bir farkındalık oluşturmak için önemli bir çalışma yürütüyoruz. Kısa süre içerisinde kamuoyu ile bu çalışmayı paylaşacağız. Ağrı'ya Hizmet Ödülleri programında hiç bir siyaset gütmeden davetlerde bulunacağız. Kim Ağrı'ya hizmet ettiyse, ona bu şehir borçludur. Hizmet edeni onore etmekte sivil insiyatif olarak bizlere düşer" dedi.

Yerel seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Alpaslan " Bilindiği üzere yerel seçim takvimi açıklandı. Platform olarak Belediye Başkan adaylarımızdan Ağrı'ya yönelik projelerini görmek istiyoruz. Bizlerde Ağrılıların Belediye Başkan adaylarından olan beklentilerine yönelik çalışıyoruz. Bizde bu talepleri adaylara ileteceğiz. Önümüzdeki günlerde buna yönelik anket çalışması yaparak, beklentileri halkımızdan alacağız" dedi.

Platform, gündemi gereği diğer konularda görüş alışverişinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER