Ağrı Dörtyol Kavşağının Yapım Aşaması Reyting Rekorları Kırıyor

Ağrı’da Hani Baba Caddesini, Erzurum Bulvarına bağlayan Altgeçit Projesi yapım Çalışmaları Ağrılılarca Yoğun İlgi Görüyor

Ağrı Dörtyol Kavşağının Yapım Aşaması Reyting Rekorları Kırıyor

Ağrı’da yapımı devam eden altyapı projesinin üst yol kısmı, geçtiğimiz Pazartesi günü itibari ile Ağrı Valisi Süleyman Elban tarafından trafiğe açılmıştı. Alt yol kısmının ise önümüzdeki günlerde trafiğe açılması için yoğun çalışmalar sürüyor.

Projenin yapılmaya başlandığı günden itibaren Ağrılıların, çalışma yapan iş makinalarını deyim yerindeyse evde izledikleri bir tv dizisinden daha çok izlemesi, oldukça dikkat çekiyor.

Ağrılıların çalışmaları izlerken sergiledikleri görüntüler, halk arasında dolaşan “Ata Sporumuz İş Makinası İzlemek” sözünü doğrular nitelikte.

Bunula birlikte ilçelerden altgeçit projesini izlemek için insanlar Ağrı’ya geliyor.

Ağrı ilinde şimdiye kadar böyle bir proje olmadığı için insanların merak edip, görmek istedikleri ve dedikodu şeklinde yayılan haberler üzerine meraklıların altgeçit projesinin olduğu bölge olan Dörtyol Kavşağına geldikleri gözlemlendi.

Yine neredeyse zamanında bitip bitmeyeceği konusunda bahisler bile düzenlendiği ve bahse tutuşulduğu söylentiler arasında yer alıyor.

Foto&Haber ;Ramazan Demir

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2018, 21:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Eses
Eses - 5 yıl Önce

Biraz adam akıllı haberler yapın yorumlarınızi düzeltin resmen agri milleti görmemiş diyorsunuz asıl böyle düşünen görmemiş

SIRADAKİ HABER