Elban Bocce Ball'a Yenilgiyle Başladı

Ağrı Valisi Süleyman Elban ''Bocce Ball'' oyununa yenilgiyle başladı

Elban Bocce Ball'a Yenilgiyle Başladı

 18–24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Ağrı  Huzurevinde düzenlenen programa  Ağrı Valisi Süleyman Elban, Ağrı Vali Yardımcısı Ejder Demir, kurum müdürleri ile birlikte katıldı.

      Düzenlenen programda İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrenci grubu huzurevi sakinleri için türküler seslendirdi. Programda huzurevi sakinlerine türküler eşliğinde çiğköfte ikram edildi. Vali Elban’ın huzurevi sakinleriyle ‘Bocce Ball’ oynaması keyifli anlara sahne oldu.

      Programda konuşan Vali Elban,’’ Bu hafta Yaşlılara Saygı Haftası, bizde ilimizdeki büyüklerimizi ziyaret edelim istedik.  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzdeki arkadaşlarımız, üniversitedeki öğrenci kardeşlerimiz ve sivil toplumdaki arkadaşlarımız güzel bir program hazırladılar. Büyüklerimizle beraber güzel bir akşam geçirdik. Daha sonra ‘bocce Ball’ takımlarıyla maç yaptık ama bizi yendiler. Zevkli bir maç oldu. Ben bu güzel akşamı bizlere yaşattıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Onlar bizlerin baş tacıdır. Her zaman tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz. Kendileri sağ olsunlar’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2018, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER