Gezgin Rabia Saçıkara Ağrı Görsellerini Paylaştı

gezgin fenomen Ağrı Dağına tırmandı

Gezgin Rabia Saçıkara Ağrı Görsellerini Paylaştı

Antalyalı Mimar Rabia Saçıkara aldığı karar sonrası mesleğini bırakarak dünyayı gezme hayali hayata geçirmek için otostopla gezmeye başladı.

Ağrı’ya otostopla gelen Rabia Saçıkara Taşlıçay ilçesinde Balık Gölünü ziyaret etti ardından

Doğubayazıt’a geçen gezgin Ağrı Dağına tırmandı.

Ağrı Ziyaretine ilişkin fotoğraflarını paylaşan Saçıkara

Kaybolan orman alanlarına bağlı olarak nesli tükenen hayvanlara, su kirliliğine,meydana gelen doğal afetlere kasırgalara küresel ısınmaya dikkat çekmek bir farkındalık oluşturmak için Ağrı Dağı'na tirmandim. Doğa kendini onariyor fakat bunu yaparken bizim sonumuz geliyor. Uçaktan aşağıyı seyrederken bir baķın azalan nehirler parsel parsel kurak arazilerden oluşan bir çöl gibi adeta ülkemiz. Tüm bunların çözümü kolay 1 ağaç dikmek. Herkes bir fidan dikse tüm bunların önüne geçebiliriz. Doğayı korumak tüm canlı ve cansız varlikları korumaktir. Bundan sonra#herkampta1fidan projeme başlıyorum. Kamp yaptığim her alana bir fidan dikiyorum ve sizlerle paylaşıyorum. Boylece azalan su miktarindaki artis gezegenimize gezegenimizde bize hayat verecek.
Sizce zirveye çıktım mı yorum bırakın hadi bakalım ,ifadelerine yer verirken Balık Gölü ziyareti fotoğrafınıda ‘’ Balık Gölü, Doğu Anadolu Bölgesi'nde, Aras Dağları üzerinde Türkiye'nin en yüksek göllerinden biridir. Ağrı ili sınırları içerisinde yer alan ve oluşum bakımından lav set gölü olan bu göl, 30 km² alana sahiptir. Denizden yüksekliği 2.241 metre, en derin yeri 37 m'dir. Notu ile paylaştı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bilal Kayra
Bilal Kayra - 4 yıl Önce

Merhabalar... Değerli arkadaşlar, lütfen bu gibi şeyleri bir marifetmiş gibi haber değeri vererek sunmayınız. Çünkü kötü örnek oluşturma riski var ve lütfen böyle uygunsuz görüntüleri paylaşmayınız. Hoşçakalın.

SIRADAKİ HABER