Hilal Özdemir Zor Zamanlarını Anlattı

Hilal Özdemir Kimdir kaç yaşındadır

Hilal Özdemir Zor Zamanlarını Anlattı

Ünlü Şarkıcı Hilal Özdemir bugün katıldığı magazin programındaki açıklamaları ile gündem oldu.

Hilal Özdemir daha önce canlı yayın yapan programa telefonla bağlanarak eski eşi Hazım Körmükçü'nün nafakasını ödemediğini ve ekonomik olarak zor günler geçirdiğini söylemişti.

2003 yılında dünya evine giren Hilal Özdemir ,Hazım Körmükçü 2016 yılında olaylı bir şekilde boşndı.

Hilal Özdemir bugün katıldığı programda yaşadığı maddi ve manevi sıkıntıları anlattı.

Özdemir, zor günlerinde Murat Boz, Haluk Levent gibi ünlü isimlerin yanında olduğunu söyledi.

İşte Hilal Özdemir'in O açıklamaları…

"HER GÜN MAKARNA YEDİLER"

Pandemi süresince Kızılay'dan yardım aldığını dile getiren Özdemir, "Ramazan ayında 5-6 gün boyunca makarna yedik. Çocuklarım bir gün 'neden her gün makarna bulgur yiyoruz' diye sormadı. Ama benim çocuklarım bunu yaşarken karşı tarafın bolluk içinde yaşaması benim çocuklarımı rahatsız ediyor" dedi.

"BABALARININ YAPMADIĞINI YAPTILAR"

Birçok sanatçıdan destek gördüğünü dile getiren sanatçı, "Murat Boz, Haluk Levent gibi bir çok isim benim çocuğuma babasının yapmadığın yaptı. Allah onlardan razı olsun."ifadelerini kullandı.

Hilal Özdemir Kimdir

Türk müzisyen ve Türk halk müziği sanatçısı Hilal Özdemir, 20 Nisan 1971 tarihinde dünyaya geldi. Türk halk müziği şarkıları söylemektedir. Harika Avcı, Hüner Coşkuner, Nur Ertürk, Ayşe Tunalı gibi çok sayıda sanatçının organizatörlüğünü yapan Atilla Alpsakarya sayesinde tanınmıştır. 1994 yılında çıkardığı İrem Kız albümüyle çıkış yaptı. 2003 yılında evlenip 2014'te ayrıldığı oyuncu eşi Hazım Körmükçü'den bir oğlu ve bir kızı var.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER