Katranı Kaynatsan Olmuyor Şeker

Bu yazıda Ağrı özelinden çıkmak durumunda kaldığımız için tüm hemşehrilerimin affına sığınarak bir karalama

Katranı Kaynatsan Olmuyor Şeker

Şimdi biliyorum siz benden Ağrı’ya dair bir yazı bekliyorsunuz ama bukez affınıza sığınarak basını bu kadar ‘’ti’ye alan pespaye duruma düşüren bir hadiseye ilişkin köşe yazısı değil sadece duygularımı ifade eden bir karalama paylaşmak istiyorum görselleri ile birlikte …

2 gündür tüm ulusal basına dolmuşla işe gidip geldiği haberini servis ettiren MHP’nin Rize Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi takip ettiğim MHP ye yakın sitelerde isyan başlıkları ile paylaşılınca araştırma ihtiyacı duydum.

İşin doğrusu bende oluşan bu tecessüs ziyadesi ile başkanın bıyıkları ile ilişkili idi.

Her ne kadar şekten şemalden uzak durmak gayreti içinde olsak ta o bıyıklarda farklı bir mesaj vardı. Hem içinde büyüdüğüm camiadan edindiğim izlenimler ,hem de işime ilişkin şüpheci tutum nedeni ile bu durum benim için çok daha heyecan verici bir hal aldı.

Öncelikle beyanlarından ötürü mal varlığına ulaşmaya çalıştım interaktif ortamda maalesef istediğim sonuca ulaşamadım.

Dününe dair bir durumdan kaynaklı bende oluşan bu suizan’ı bertaraf etmek adına biraz daha bakındım,baktıkça da o bıyıkla bunun mümkün olmadığını isyanla haykıran iç sesimin haklılığına sükun içinde şahit oldum.

2001 yılında AKP Çayeli kurucusu olarak çıkıyor 1969 lu başkan karşımıza önce 2001 -2014 arası tarihlerde kulvarına ilişkin bir emaraye rastalayamıyorum 2014 te yine Çayeli Belediye Başkan Adayı olarak karşılaşıyoruz İsmail Hakkı Çiftçi ile ama Saadet Partisi adayı olarak ve son olarak 2019 Mhp Belediye Başkanı olarak arzı endam ediyor zatı şahaneleri .

Buraya kadar her şeyi normal olarak kabul edelim itirazsınz bir şekilde.

Biz hakkında karalanmış iki yazı aradığımız adamın öncelikle Ülkücü sitelerde isyan başlığı ile sunulan beyanlarına bakalım .

‘’ "DOLMUŞA BİNMESEM YÜRÜRÜM"

Sabah erken saatlerde evinden çıktığını anlatan Çiftçi, "İşe gitmek için dolmuşa biniyorum. Cebimde bozuk para olursa bırakıyorum. Yoksa dolmuş sürücüleri para almıyor benden. Bozuk param yoksa da yürüyerek gelirim belediyeye. Sosyal medyada dolmuşta bir fotoğrafım paylaşılmış. Bir vatandaşımız gizlice bir fotoğraf çekmiş ve kendi sayfasından paylaşmış. Bu fotoğraf sosyal medyanın da ilgisini çekmiş. Aslında şaşılacak bir şey yok. Normal olan bu. Topluma gençlere israfla ilgili bir mesaj vermek, doğal bir hayatı sıradan yaşayışı örnek göstermek için olduğum gibi davranıyorum. Seçilmiş insanların hayatları çok göz önünde olduğu için takip ediliyorlar. Bende olması gerektiği gibi davranarak beden dili ile topluma mesaj veriyorum. Çayeli cadde ve sokaklarında esnafla, vatandaşla her gün bir araya geliyorum, esnaf lokantasında tabldot yemek yiyorum. Pazar yerinde dolaşıyor, dolmuşa biniyorum. Sıradan bir hayat yaşayarak bu hayat tarzını da gençlerimize gösteriyorum" diye konuştu.’’

Ardından da 2014 ve 2019 seçimlerinde kullandığı araçların resimlerinizi takdirlerinize sunalım ve dileyelim ki ‘’Kominist Başkan’’ özentisi Ülkücü siteleri bir komedinin şarlatanına dönüştürmesin ..

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2019, 21:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER