Kevin Spacey'e 2 Yeni Cinsel Saldırı Davası Açıldı

61 Yaşındaki ünlü aktör Kevin Spacey yeni cinsel saldırı suçlamaları ile karşı karşıya kaldı.

Kevin Spacey'e 2 Yeni Cinsel Saldırı Davası Açıldı

61 Yaşındaki ünlü aktör Kevin Spacey yeni cinsel saldırı suçlamaları ile karşı karşıya kaldı.
İlk olarak 2017 yılının Ekim ayında hakkında iddialar ortaya atılan Oscar'lı oyuncu Kevin Spacey, 1980'lerde 14 yaşındayken cinsel istismara uğradığını iddia eden iki erkek tarafından dava edildi.
Oscar ödüllü Kevin Spacey daha önce hakkında açılan cinsel suçlama iddialarından ceza almamış şikayetçilerden birinin yaşamını yitirmesi bir diğerininde şikayetten vazgeçmesi üzerine serbest kalmıştı.
Suçlamalarla ilgili olarak kariyeri bitme noktasında gelen Kevin spacey hakkında ilk olarak
Aktör Anthony Rapp ve ismi açıklanmayan başka bir erkek, 1980’li yıllarda kendilerine cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla dava açmıştı.
Bundan üç yıl önce Spacey hakkındaki taciz iddialarını gündeme getiren ve kendisi de aktör olanAnthony Rapp, Manhattan’da açtığı davada, reşit olmadan önce gittiği partide Spacey'nin kendisini taciz ettiğini savundu.
 
Norveç Prensesi'nin eski eşi Behn intihar etti
Spacey ise olayı hatırlamadığını ve o gün 'çok sarhoş olduğunu iddia etmiş ancak özür dilemişti.
Kimliği açıklanmayan ancak C.D.olarak anılan bir diğer şikâyetçi ise, Spacey ile oyunculuk dersinde tanıştığını, pek çok kez dairesine davet ettiğini ve burada kendisiyle ilişkiye girdiğini ifade etti.
Kevin Spacey hakkındaki benzer iddiayla açılan dava, geçen ekim ayında, şikâyetçinin yaşamını yitirmiş olması nedeniyle düşürülmüştü. Temmuz ayında ise, başka bir dava, bu kez de şikâyetçinin ifade vermeyi reddetmesi üzerine düşürülmüştü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER