O Ses Türkiye 2021 in Kazananı Kim Oldu ?

O Ses Türkiye 2021 in Kazananı Kim Oldu ?

Acun Ilıcalı’ya ait TV8 in en popüler yarışması olan O Ses Türkiye yarışma programı yıllardır sürdürüğü geleneği bozmadı.2021 yıl başı özel programında Kerem Bursin, Hande Erçel, Ezgi Mola, Cemal Can Canseven, Aleyna Tilki, Mert Fırat, Serhat Kılıç, Enis Arıkan, Hasan Can Kaya, Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Özge Özder, Sinan Güleryüz, Miray Daner, Ayça Ayşin Turan, Nazlı Çelik, Burcu Özberk, Saadet Özsırkıntı, Mustafa Mert Koç ve Hakan Çalhanoğlu sahneye çıkıp en sevdikleri şarkılarını seslendirerek nefes kesen bir yarışmaya renk kattılar.

Keyifli diyalogların yaşandığı programda Demet Özdemir’in dans performansı, Ezgi Mola ve Ebru Gündeş’in düeti ve aynı dizide başrolleri paylaşan Kerem Bursin ve Hande Erçel arasındaki diyalog geceye damga vurdu. Gecenin sonunda izleyicilerin verdiği SMS’ler sonucunda O Ses Türkiye 2021 yılbaşı programının şampiyonu açıklandı.

O ses Türkiye 2021 özel programının kazananı da Ebru Gündeş’in takımında Cemal Can Canseven, Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Demet Özdemir’den oluşan Ebru Gündeş takımı oldu.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2021, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER