Zaza Enden Murat Övüç'e Tokat Attımı

magazin dünyası Zaza Enden ve Murat Övüç kavgasını konuşuyor

Zaza Enden Murat Övüç'e Tokat Attımı

Daha önce suç örgütü üyesi olmak suçlaması ile tutuklanan Eski basketbolcu ve güreşçi Zaza Enden Murat Övüç'e attığı tokatla magazin gündemine oturdu.

Zaza Enden'in Murat Övüç'e eşi Işıl Enden'e hakaret ettiği gerekçesi ile tokat attığı iddia edildi.

Fiziki saldırı görüntülerinin ardından konuşan Murat Övüç Işıl Enden için benim ablam gibidir dediği öğrenildi.

Magazin ünlüsü Murat Övüç'e tokat atan eski Fenerbahçeli basketbolcu ve güreşçi Zaza Enden, sosyal medyada en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu. Paylaşılan görüntülerde Gürcü asıllı sporcunun, eşine hakaret ettiği iddiasıyla Murat Övüç'e fiziki müdahalede bulunduğu görülüyor. Övüç ise, Enden'in eşinin kendisi için 'ablası' gibi olduğu dile getirerek hakaret etmediğini söylüyor.

ZAZA ENDEN KİMDİR?

28 Mayıs 1976 tarihinde Gürcistan Tiflis'te dünyaya gelen profesyonel güreşçi ve basketbolcudur. 2.06 metre boyunda ve 115 kg ağırlığındadır. 'Tatu' lakabı ile bilinir. 1992 yılında Türkiye'ye gelmiş ve burada Türk vatandaşlığı almıştır. 2010 yılında, Turkish Power Wrestling'de güreşmiştir.

Yaşanan olay sonrası 'Zaza Enden'in eşi kim?' sorusu merak edilirken, Zaza Enden'in eşi Işıl Enden olduğu öğrenildi.

18 Ekim 2018 tarihinde, Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü'nün yürüttüğü bir soruşturma kapsamında 'Suç örgütü üyesi olmaktan' aranan basketbolcu Zaza Enden, gittiği Rize'de yakalayarak gözaltına alındı.

İstanbul Vatan Caddesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Enden, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

1976 doğumlu olan eski sporcu, 2020 yılı itibariyle 44 yaşındadır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER