O Dans Bu Pist'e Uymaz

Önüne kağıt kalem koysan adını yazamayacakların marka gazeteci olarak dolaştığı memlekette okuduğunu anlamayanları 9 kusurlu hareketten birini işlemiş saymıyorum.

Ama ofsaytı affetmem mümkün değil bu sebeple belediyelerin borç batağına ilişkin yazımıza cevap verme ihtiyacı duyan Sevgili Ömer Tunç’a son dönemin moda deyimi ile ‘’Bilale anlatır gibi anlatalım’’

Sevgili Ömer ben bu işlere bulaştığımın ilk zamanlarında henüz Akp yoktu ama Allah’ı vardı herkesin hakkı hakılıya teslim etmek kadar ,suçu suçluya söylemekte adettendi.

İşte o Akp’nin olmadığı lakin adaletin olduğu Eski Türkiye zamanlarında 5 yıl icraatın başında durmuş belediye başkanları yaptıkları hizmetleri afişe ederek yürütürlerdi seçim kampanyalarını, onun için Cezmi Ergül’ün adını yazdık oraya .

Sevgili Ömer Sosyal medya yoktu o zamanlar bakanla,parti genel başkanıyla çekindikleri fotoğraflarla siyaset yapanları Aziz Nesin ‘’Zübük’’ adlı eserinde tasvir etmiş.Yeşilçamda da merhum Kemal Sunal’ın canlandırdığı Zübükzadekarekteriyle tanımıştı tüm Türkiye.

Kimse alınganlık göstermesin bu tasvirlerimizden niyetimiz rencide etmek değil şirazesinden çıkmış siyasete doğruyu göstermek sadece

Onun için İsmet Taşdemir’in adını yazdık oraya astığı borç listesi halefi olduğu İsmail Taşdemir’in tek başına sergilediği bir performans değildi.

Ak Parti İlçe Başkanı olarak kendi sorumluluklarıda vardı onu es geçti,belediye meclisinde Akpliler çoğunluktaydı onu da görmezden geldi yetmedi birde bir paylaşımında ;

‘’İmam Ali radıyallahuanhu der ki :

"Eğer Müslümanların yaşadığı bir şehirde fakir görürseniz bilinki o şehrin yöneticileri halkın malını çalıyorlar.’’ demişti.

Bunu paylaştığı gün 17 yıldır ülkeyi REİS’i,Taşlıçay’ı partisi ve kendisi yönetiyordu.

Hadi buyurun siz açıklayın Taşlıçay da gayri safi milli hasıladan kişi başına düşen geliri ve bunun Türkiye standartlarında nasıl zengin bir portre çizdiğini.

Sevgili Ömer biz Kayyumlar ve Akp Belediyelerinin savunma açıklamalarında kalem kalem sıraladıkları hizmetlerin maliyetlerinide açıklaması gerektiğine işaret etmişiz sen ‘’ İşin daha enteresanı ise Taner Bey’in Eleşkirt’i hiç yazmamış olması. Acaba Saadet Partisinde olduğu için mi? Sanki sadece AK Partili Belediye Başkanları var gündemde.’’demişsin.

Dedim ya kardeşim önüne kağıt kalem koysan adını yazamayacakların marka gazeteci olduğu kentte okuduğunuzu anlamamanızı 9 kusurlu hareketten biri olarak saymıyoruz artık.

İcra’nın başındakilerini saydık biz bu sebeple Saadet’in Eleşkirt’i gibi BBP’nin Tutak Belediyesinden de ,Akp’nin Ağrı Belediyesinden de bahis açmadık yazımızda.

Sevgili Ömer ‘’ Türkiye’de belediye hizmetleri ile var olmuş bir parti olan AK Parti’’ demişsin ya işte tamda ona işaret etmişiz bizde yazımızda.

Buyurun kalem kalem hangi işi kaç liraya yaptırdınız açıklayın demişiz.Lafın fazlası kime denir malumdur da..

Sevgili Ömer keşke geçmişte yazdıklarımı okuyup sonra bir yargıya varsaydın hakkımda.

Kalleş pusuların kancık kalemşörleri havasında olmadığın için cevapladım aslında

Yoksa sen git onlar gelsin derdim bilirsin.

Sana bir abi tavsiyesi kabul edersen, kaleminin rotasını başkaları çizmesin ,kal sağlıcakla.

YORUM EKLE