Kadın Aşk Olsun Raflardaki Yerini Aldı

Gazetemiz köşe yazarı Mehmet Avcı'nın ilk şiir kitabı Kadın Aşk Olsun raflardaki yerini aldı

Kadın Aşk Olsun Raflardaki Yerini Aldı

Gazetemiz köşe yazarlarından Mehmet Avcı’nn beklenen şiir kitabı raflardaki yerini aldı.

Şair Mehmet Avcı’nın yaklaşık 15 yıllık birikimlerinin ilk meyvesi olan Kadın Aşk Olsun isimli kitabı Kadran Yayınları arasında yer aldı.

Avcı 40 Şiirin bulunduğu kitabının dağıtımına başlanmasının ardından sosyal medya hesabından duygularını ifade eden bir teşekkür yazısı paylaştı.

Avcı paylaşınında şu ifadelere yer verdi; Kitabımız "Kadın aşk olsun" bugün itibari ile dağıtım şirketine teslim edildi. Öncelikle bu eserin var olmasında desteğini esirgemeyen kardeşim Ufuk Balkis e. Hiç yüksünmeden önsözünü kendi kitabına yazar gibi yazan abim Yavuz Doğan a. Kapak tasarımda muhteşem iş çıkaran Şeyma Elkit e. Kapak tasarımda harika önerilerde bulunan Sebahattin Abi ye. Editöryal çalışmada gecesini gündüzüne katan sevgili Halil Cengiz e. Ve her türlü desteği vermekten geri durmayan dostum Ercan Alan a. Ve anında hep yanımda olan sevgili eşime sonsuz teşekkürlerimle...

Ve;

www.dr.com.tr

www.idefix.com

www.kitapyurdu.com

gibi sitelerde yayına girdi. Kitabı imzalı almak isteyen dostlarım Kadran yayınevinin whatsapp numarasından sipariş verip imzali olarak isteyebilirler.

Whatsapp iletişim 0555 407 39 50

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER