Madem İtiraf Ettiniz ''Şimdi İcraat Zamanı Ekrem Bey''

Ağrı Devlet Hastanesine ilişkin yaptığımız haberlerin doğruluğunu Ak Parti Milletvekili Ekrem Çelebi teyit etti.

Madem İtiraf Ettiniz ''Şimdi İcraat Zamanı Ekrem Bey''

Sürekli olarak gündemde tuttuğumuz Ağrı Devlet Hastanesi ve Ağrı Halkının sağlık problemleri meselesini Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi de itiraf etmek zorunda kaldı.

Pazar günü kentin birçok tanınmış siması ile Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Konuk Evinde sabah kahvaltısında bir araya gelen Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi görmemekte ısrarcı oldukları Ağrı Devlet Hastanesine ilişkin sorunların varlığını itiraf etti.

Ak Parti Milletvekili Ekrem Çelebi’nin ‘’yandaş’’olmayan basın mensuplarını davet etmediği programda Ağrı İl Sağlık Müdürü Ali Bulut’u kastettiği düşünülen itirafını Anadolu Ajansı haber olarak düştü.

banner47
Anadolu Ajansının haberleştirdiği organizasyona ilişkin geçtiği metinde Ağrı Devlet Hastanesi ile ilgili sarf ettiği cümlerler kayıtlara şu şekilde geçti;

‘’Ağrı Devlet Hastanesinde mevcut bazı sıkıntılar olduğunu, bunları çözme noktasında da çalışmaların sürdüğünü ifade ederek, "Çözmeyecek adamı da burada bekletmeyiz. Kimse kusura bakmasın. Bizim çözen adamla işimiz var. Devlet memuru kim olursa olsun insanların ekmeği aşıyla oynayan biri değiliz ama Türkiye Cumhuriyeti devletinin bayrağı altında bu memur işini yapıyorsa, işini yapacak. Yoksa kapımız herkese açık. Bunun alternatifi yok."

Ağrı da ilk kez siyaset kurumun gazetecilik mesleğini icra edenleri yandaş ve karşıt olarak kategorize ettiği toplantıda Ağrı’nın temel meselelerinin neler olduğu ve çözüm önerilerin konuşulup konuşulmadığıda muamma olarak kaldı.

Çelebi’nin Ağrı Devlet Hastanesine ilişkin sorunları dillendirmesi de ilgili kuruma ilişkin yayınlarımızın gerçeği yansıttığının belgesi olarak kayıtlara geçmiş oldu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkuaz sevdalısı
Turkuaz sevdalısı - 6 yıl Önce

Yandaş basın, yandaş STK. Muhalif bir söz söyleyebilecek kimseyi çağırmıyorlar. El etek öpen, ağam-paşam diyenler çağırılıyor.

aydın
aydın - 6 yıl Önce

inşAllah çözer sayın vekilim.bide devlet hastanesinde yıllardır yılın 8 ayı işe gitmeyip şehir şehir gezen ay başında maaşını alan memurlar ne olacak.bu milletin parasın yazık değil mi.

SIRADAKİ HABER