Şimdi Anladın mı Ekrem Bey '' Ağrı'nın Bir ruhu Var''

Çelebinin haberini basın es geçti

Şimdi Anladın mı Ekrem Bey '' Ağrı'nın Bir ruhu Var''

Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi bugün SMS yoluyla Ağrı da yaşayan vatandaşlara başardıkları bir icraati mesaj geçti.Çelebi mesajında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Ağrı Merkez de bulunan tüm tesisilerinin doğalgaz sistemine dönüşümü ile spor tesisileri bakım onarımında kullanılmak üzere yaklaşık 1 milyon 900 bin Türk Lirası ödenek ayrıldığını ve Ağrıya gönderildi bilgisini paylaştı.

Saat 18;31 de telefonumuza düşen bu güzel haberi Sayın Çelebi'nin nefes alışını dahi haberleştiren siteler görmezden geldi haberleştirmedi.

Tebrik ederim Ekrem Bey önemli bir adım hele hele Ağrı Sporumuz 3. lig yolundayken Ağrı Vali Lütfü Yiğenoğlu Şehir Stadyumunun zemininin hali ortadayken ve Ağrı da müsabaka yapılacak saha bulunamazken ilaç gibi geldi bu haber.Umarım en kısa zamanda Ağrı Sporumuz ( bu konuyu daha sonra ele alıcaz ) layık olduğu tesisleşmeyede gidebilir.

Maalesef ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kıskaç ortadayken bu kaynağın Ağrı ya aktarılması önemsenecek bir durum lakin Ağrı'nın ve Ağrlılının şikayetlerine kulak tıkamak siyaseten etik bir durum değil.

''Ağrı Kan Ağlıyor Ekrem Çelbi Show Yapıyor'' başlığı attığımızda sizinle bir husumetimiz olduğundan atmıyoruz bunu.

Ağrı'nın bir ruhu var Ekrem Bey Karaköselilik ruhu ,kimseye yaranma derdi olmayan, memlekette yaşayan, memleketi için yaşayan bir ruh bu. Şimdi saysam bilmessiniz sokağını,caddesini bizim bile hatırlamadığımız bilmediğimiz dünü var bu kentin ve Kent olmanın kentli kimlik sergilemenin sorumluluğu.

banner47
Bu sebeple görmezden de gelseniz,yüzünüzüde ekşitseniz yazmaya devam edeceğiz itirazımızı isyanımızı taki sonuç alana dek leyhte veya aleyhte.

Uzatmayalım neyse ; Sizden rica etsem Ağrı Devlet Hastanesinin santralinin kurulması veya telefonunun bağlanması için Ağrı Türk Telekom Müdürlüğünüde ararmısınız. Hani olur ya gerçi sizin olmaz ama, bir garip gurebanın refakatçi kabul edilmeyen yoğun bakım ünitesinde bir hastası vardır gece rüyasına girer arayıp halini sormak isterse ulaşsın olurmu Ekrem Bey ? 

Hani ben muhalifim ya arka bahçeniz sendikaya kulak verin Türkiye'nin en büyük sağlık ocağını hastaneye dönüştürün yapacağınız şeyi size seçim öncesi söylemiştik hatırlarsanız.

Ağrı Devlet hastanesi iletişim numaralarını da not düşelim buraya olurya ararsanız elinizin altında olsun diye ; 0 472 215 10 56 - 215 87 10 - 215 63 63 - 215 18 16 - 215 62 11 - 216 56 91 

 hasılı teşekkürler Ekrem Bey spor tesislerimiz için gayretinizden ötürü..

Not;Arkadaşlar haberi yapabilirsiniz artık

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER