Ağrılıları Utandıran Gece

Kamuoyu kulüp başkanınından sadece açıklama değil paranın iadesini de bekliyor

Ağrılıları Utandıran Gece

Bölgesel Amatör Ligde mücadele hakkı kazanan Patnos Spor onuruna düzenlenen gecede yaşanan skandal tüm kesimler tarafından tepki ile karşılandı.

Geceye konuk olarak davet edilen CHPli Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'nın sahneye davetinden sonra yaşananlara katılımcılarında tepki göstererek salonu terk ettiği gözlendi.

Görüntülerde Odabaşı'nın sahneye çıkmasının hemen ardından mikrofonuna müdahale edildiği ve sesin kısıldığı görülüyor.Mikrofonun kapatılmasının hemen ardından sahnedeki Odabaşı'na yönelen bir kişi sadece selamlama konuşması yapaması siyaset konuşmaması uyarısında bulunuyor. 

Odabaşı bu nezaketsiz tavrın sahibine kim olduğunu soruyor.

Akp Pendik Belediye Meclis Üyesi İdris Bilici'nin  ''Ben meclis üyesiyim, yemeği ben verdim'' demesi üzerine Başkan Odabaşı mikrofunu bırakarak salonu terk ediyor.

banner47
Yaşanan bu çirkin olayın ardından salonda bulunan misafirlerde tepki göstererek yemeği terk ediyorlar.Blisi salon dışında yaşanan tartışmalardada ısrarla yemeği kendisinin verdiğine vurgu yapıyor.

Ağrı'nın kültürel dokusu ve misafirperverliğine gölge düşüren bu hadsiz olayın basına yansımasının ardından Bugün Patnos Spor Kulübü Başkanı Bir basın açıklaması yapıyor. Basın Açıklamasında  Kulüp Başkanı Çetin Tezcan ;

''Saygıdeğer basın mensupları ve Patnos spor gönüllüleri 
Ağrının güzide ilçesinin Takımı şampiyon Patnos sporun bal ligine yükselmesi ile birlikte Patnos sporumuz İstanbul’da yaşayan ağrılı hemşerilerimiz ile şampiyonluğumuzu kutlamak amacı ile 15.06.2019 cumartesi Pendik sosyal tesislerinde düzenlenen şampiyonluk kutlaması ve destek gecesine tüm siyasi parti temsilcileri İstanbul ilçe belediye Başkanları ve İstanbul’da yaşayan tüm Ağrı hemşerilerimiz ve Gecemize teşrif eden Pendik belediye Başkanı sayın Ahmet Cin , Kadıköy belediye Başkanı sayın Şerdil Dara Odabaşı ve siyasi parti temsilcileri, STK başkanları ve Istanbulda yaşayan Ağrılıların yoğun katılımıyla Patnos sporumuzu onure eden bu güzel muhteşem gecede Kadıköy belediye Başkanı sayın Şerdil Dara Odabaşı nın gecenin anlamı ve önemi adına selamlama konuşması yapmak üzere kürsiye gelen sayın başkanımızın kunuşma esnasında mikrofona müdahale edilerek konuşması engellenmiştir yaşanan bu üzücü hadise patnos spor kulübümüzü , ve Ağrılı hemşerilerimizi ve geceye icabet eden tüm konukları derinden üzmüştür misafirperver ve kadirşinaz Ağrı halkı yaşanan bu talihsiz hadise nedeniyle salonu terk ederek büyük tepkide bulunmuştur Patnos spor kulübü siyasi partilerin arka bahçesi degildir spor asla siyasetle bağdaştırılamaz ilkesi Patnos Spor Kulübümüzün temel ilkesidir şahsım Kulübümüz ve tüm Ağrılılar adına Kadıköy belediye Başkanı Sayın Şerdil Dara Odabaşından Özür diler Saygılar sunarım 
PATNOS SPOR KULÜBÜ '' ifadelerine yer veriyor.

Patnos Spor Kulübü Tezcan'dan Beklenen 

Kamuoyu Patnos Spor Kulübünden Kulübü ve Ağrıyı bu utanç verici duruma düşüren ve ısrarla Yemeğin Parasını ben verdim diyen İdris Bilici'ye masrafının iade edillerek  banka dekontunun paylaşılmasınını bekliyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Faruk Saçan
Faruk Saçan - 5 yıl Önce

Yazıklar olsun. Gurur duymak gerekirken, sonradan görme bir cahilin geceyi berbat etmesini bir Ağrı’lı olarak nefret ve hiddetle kınıyorum. İstanbulda ne kadar ağrı gecesine katıldıksa mutlaka bir pislik yapanlar çıktı. Onun için bizler 1950 li senelerin eski Ağrılıları artık karar aldık. Ağrının düzenlenen gecelerine çağırılsakta katılmıyoruz.yazıklar olsun.

Ahmet Karaca
Ahmet Karaca - 5 yıl Önce

Kendini bilmez birinin yapmış olduğu bu seviyesizlik özelde Patnoslu, genelde Ağrılı hemşehrilerime mal edilemez. Bu davranışı sergileyen kişiyi , onu yönlendiren kişileri şiddetle kınıyorum.

SIRADAKİ HABER