HDPli Başkan'dan Akp li Encümene İhale Kıyağı

HDP ,AKP aşkı ihalede depreşti

HDPli Başkan'dan Akp li Encümene İhale Kıyağı

Ağrı’nın Patnos İlçesinin HDP li Belediyesi Kamu İhale Kurumuna Muhalefet ederek açık ihale ile yapması gereken Araç Kiralama İhalesini davet usulü pazarlık yöntemi ile adrese teslim ediyor.

Daha önce HDP li 13 encümenin Patnos Belediyesinde yolsuzluklara itiraz ederek rest çekmişti.

Patnos Belediyesinde bu yolsuzluk iddialarını bir deklarasyonla kamuoyu ile paylaşan Hdp li Encümenler Hdp teşkilatlarının da müdahalesi ile saf dışı bırakılmış konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Emrah Kılıç iddiaları yalanlamıştı.

HDP li Patnos Belediyesinin AKP Ağrı Belediye Encümeni için adrese teslim 14/02/2020 tarihinde gerçekleştireceği 2020/74607 İhale Kayıt Numaralı işi tarafımızdan kamuoyu ile paylaşılınca ihale iptal edilmişti.

banner47
HDP li Belediyenin AKP li Encümene vermekte ısrarcı olduğu ihale daha sonra farklı firmalar adına yapılan davetle yeniden ihale edilmiş ve olayın basına sızması sonrası ihale yapılmadan iptal edilmişti.

AKP Lİ Encümene ihaleyi adrese teslim vermek isteyen HDP li Belediye yeni bir teşebbüsle bugün ihaleyi yeniden gerçekleştirme kararı aldı.

Her ne kadar ihalenin teslim edileceği firma adı değişse de kazananın değişmeyeceği bu usulsüz yöntem sonrası bugün saat 14:00 da gerçekleştirilmesi beklenen ihalenin akıbeti daha sonra okurlarımızla paylaşılacaktır.

Her fırsatta AKP yi yolsuzlukla suçlayan HDP teşkilatlarının ve Milletvekillerinin konuya ilişkin nasıl bir tavır sergileyecekleri merakla bekleniyor.

Yine daha önce Belediyede yolsuzluk iddialarını gündeme getiren HDP li encümenlerin pasifize edilmesine nasıl bir açıklama geleceğide ayrı bir merak konusu olarak duruyor.

AKP ve HDP li Belediyelerin usulsüzlüklerine Cumhuriyet Savcılığının nasıl bir işlem yapacağı da merakla bekleniyor

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2020, 14:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Anlamadığım
Anlamadığım - 4 yıl Önce

Bir taraf Hdp bir taraf Akp ve ihale ve bu ikisini bir araya getiren olay ne ? ya Akp li encümen gerçekten Ak partili değil hdp li yada Hdp li belediye başkanı gerçekten Hdpli değil yok kafa karıştı sizin haberlerini bekliyoruz kafa sarhoş oldu ben çıkamadım bu işten

Kermemaniy
Kermemaniy - 4 yıl Önce

Bunlarin daha cok ıhalelerı var ve bu adam baskan olunca ıkı dayire aldı ve tapuları fati kayanın uzerınedır bu adam hdplı degıl ama her partıde var sadece calıyor dıye idaa vardır

dalkavuklar etrafında el pençe divan
dalkavuklar etrafında el pençe divan - 4 yıl Önce

asıl ahmet tunc un SERİ akçeli işlerine bakın neler çıkar

aynen kardeş
aynen kardeş @dalkavuklar etrafında el pençe divan - 4 yıl Önce

Bence saydığın isimlerin aratıştırılması lazım Akp vekilden daha fazla vekillik yapıyorlar kurumlara baskı
yapıyorlar ve saymadığım o kadar olay Ak partiye oy veren bir kişi olarak ve Ağrı da Akp oy vermeyeceğim Sayın Cumhurbaşkanımızın olduğu bir seçime vereceğim ancak ağrıda vekil seçimi belediye seçiminde oy vermeyeceğim

SIRADAKİ HABER