İhmal Kurbanı Sultan Bebek Yardım Bekliyor

çocuğu ihmal kurbanı olan baba yardım bekliyor

İhmal Kurbanı Sultan Bebek Yardım Bekliyor

Ağrı’nın Patnos İlçesi Uzunca Köyünde ikamet eden Sarı Ailesinin üçüncü çocuğu olan Sultan bebek yardım bekliyor.

Baba Mehmet Emin Sarı’nın iddialarına göre 15 Ocak 2016 tarihinde rahatsızlığı sonrası Patnos Devlet Hastanesinden Van Lokman Hekim Hastanesine sevk edilen Sultan bebek Ambulans’ta oksijen tüpü olmadığı için oksijensiz kaldığı için bedeninde 85 oranında engel oluştu.

Patnos Devlet Hastanesinde ambulans hemşiresinin keyfi uygulaması sonucu yaklaşık 25 dakika Patnos ta kalan Sultan bebek ambulansta oksijen tüpü olmadığı için Van Lokman Hekim Hastanesine kalbi durmuş olarak girdi. Burada doktorların müdahaleleri sonrası yaşama dönen Sultan Sarı’nın beynine oksijen gitmediği için bedeninde yüzde 85 oranın da hasar oluştu.

3 çocuk babası Mehmet Emin Sarı inşaatlarda işçilik yaparak ailesinin geçimini sağlıyor.Sarı Ekonomik sebeplerle Üniversitede Fizik Tedavi görmesi gereken minik Sultan’ın tedavisini yaptıramıyor. Sarı Geçmişte vergi levhası olduğu için sosyal yardımlaşma derneğininde çocuğun masraflarını üstlenmediğini iddia ediyor.

Çaresiz baba Mehmet Emin Sarı yetkililerden ve hayırseverlerden çocuğunun tedavisi için yardım beklediğini ifade ediyor.

Sarı istediğim tek şey çocuğumun tam teşekküllü bir hastanede tedavi edilmesi ekonomik koşullarım buna uygun olmadığı için insanlık namına yardım bekliyorum ,dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER