Ağrı Devlet Hastanesi Hasta Kabul Etmiyor

Yönetiminin tamamı istifa eden Ağrı Devlet Hastanesi hasta kabul etmiyor.

Ağrı Devlet Hastanesi Hasta Kabul Etmiyor

Ağrı Devlet Hastanesi gün geçmiyor ki bir skandala konu olmasın.Ağrı İl Sağlık Müdürü Ali Bulut’un idaresinde Türkiye’nin en büyük sağlık ocağına dönüştürülen Ağrı Devlet Hastanesine Bakanlığın ,siyasiselin ve Ağrı Bürokrasisinin duyarsızlığı da hayret uyandırıyor.

Ağrı Devlet Hastanesi henüz istifası Çks ye düşmeyen Başhekim Selim Kafalı’nın da yokluğunda tek Başhekim yardımcısı Muharrem Kalbisağde ile YÖNETİLEMİYOR.

Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimi olduğu günden buyana skandallarla anılan İl Sağlık Müdürü Ali Bulut’un Türkiyenin En Büyük Sağlık Ocağına dönüştürdüğü hastanede bu günde Kadın Doğum hastaları kapıdan geri çevirildiler.

banner47
Hasta yakınları gazetemize yaptığı açıklamada sabah saat 6:30 da Ağrı Devlet Hastanesi Kadın doğum polikiliniğine gittiklerini sıra beklerken saat 7:30 sularında ilgili polikiliniğin hasta girişi yapan personelinin kendilerine doktor olmadığı ve muayenehanenin açılmayacağını söyleyerek evlerine gitmelerini söylediğini ifade etti.

Ağrı Devlet Hastanesi kadın doğum hasta yakınları bu gün poliklinik hizmeti alamadıklarını ve bu sebeple 184 Sabim hattına şikayette bulunduklarını ifade ettiler.

Vatandaşlar Sağlık Bakanlığı ve Ağrı Valiliğini göreve davet ettiler.

Ağrı Valiliği daha önce hastane yönetimine ilişkin sorunları gündeme alacaklarını ifade etmişti.Vali Elban konuya ilişkin çalışmalarının olup olmadığı da bilinmemekte.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Uğur k
Uğur k - 6 yıl Önce

Ali bulut istifa etsin ve işi bilen cesim solhan gelsin herşey düzelecek

SIRADAKİ HABER