Ağrı'nın Yetkilileri ''Ölmemizi mi Bekliyorsunuz ?''

Ağrı Devlet Hastanesinde Anne adayları ve kadın hastalar yine geri gönderildiler

Ağrı'nın Yetkilileri ''Ölmemizi mi Bekliyorsunuz ?''

Ağrı devlet hastanesinde kadın doğum hastalarının çilesi bitmiyor karnı burnunda anne adayları sabahın erken saatlerinde tedavi olmak için geldikleri Ağrı Devlet Hastanesi Kapısından geri gönderiliyor.

3 Eylül de Ağrı Devlet Hastanesi Hasta kabul etmiyor başlıklı haberimizin ardından tek bir resmi açıklama gelmezken bu gün sabah saatlerinde Ağrı Devlet Hastanesi Kadın Doğum Polikliniği önünde tedavi olmak için bekleyen kadınlar doktor olmadığı için tedavi edilmeyerek evlerine geri gönderildiler.

Sabah 7:30 da kurumda görevli temizlik işçisi tarafından doktor olmadığı ve sıra verilemeyeceği ifade edilerek evlerine dönmeleri istenen hasta yakınları durumu görüşmek için Ağrı Devlet Hastanesi idari binasına akın ettiler Başhekimle görüşmek isteyen hasta yakınları idari personeli de bulunmayan hastanede muhattap bulamayınca evlerine geri dönmek zorunda kaldılar.

Erzurum yolunda ölmeyi kader kabul etmiş Ağrılılar şimdi de çocuklarını çevre illerde kucaklarına alma çaresizliğine sürükleniyorlar.

Vatandaşlar çaresizliklerini ifade ederken Ağrı Valiliği ve siyasilerden resmi bir açıklama beklediklerini ifade ediyorlar.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Evet evet
Evet evet - 6 yıl Önce

VAllahi yeter artık aynısı başımıza geldi özel yaşam hastanesini gittik artık yeter Allah için bu yazıyı yayalım

AĞRILI
AĞRILI @Evet evet - 6 yıl Önce

Arkadaş burdan diyorsunuzki özel hastaneler ağrıda istifa ediyor iş yapamıyor diye Ağrı devlet hastanesinde kadın doğum uzmanı da dahil hepsini fahiş fiyatlarla Özel yaşam hastanesine transfer ediyor tek bir Ağrı devlet hastanesinde kadın doğum uzmanı var burda yazacak çok şey var ama anlamayacaksınız

SIRADAKİ HABER