Çaresiz Hasta Yakınları Hastaneyi Temizliyor

Ağrı da Hastane temizliği hasta yakınlarına kaldı

Çaresiz Hasta Yakınları Hastaneyi Temizliyor

Ağrı Devlet Hastanesine yönelik şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor.

Kısa bir süre önce hizmete açıldığı duyurulan Palyatif Servisinde yatan hasta ve hasta yakınları temizlikten şikayetçi olurken ,hastaların enfeksiyon kapma ihtimallerinden dolayı tedirgin olduklarını ifade ediyorlar.

Haber Merkezimize hasta yakınları tarafından iletilen şikayetlerde Ağrı Devlet Hastanesinde temizlik hizmetlerinin verilmediği ve bu sebeple temizliği kendilerinin yapmak zorunda kaldıklarını ifade ediyorlar.

telefonla görüştüğümüz hasta yakını temizlikten şikayet ederek ben mesaimden sonra gelip birde burada temizlik yapmak zorunda kalıyorum.Hastamızla mı ilgilenelim acımıza mı yanalım yoksa temizlik mi yapalım bilmiyorum bir kurum hastane gibi bir kurum bunca rezil bir durumda olamaz ,pislikten dolayı enfeksiyon kapan hastalar neredeyse enfeksiyon sebebi ile tedavi göremez duruma geldiler,bu durumdan doktorlar ve hemşirelerde muzdarip ama kimse dile getiremiyor getirse bile dikkate alınmıyor,diyerek şikayetlerini dile getirdi.

Ağrı da Sağlık Sektörünü sorunlar yumağı haline getiren eski Ağrı İl Sağlık Müdürü Ali Bulut’un çetesi olarak anılan yöneticiler halen konumlarını korurken yeni atanan başhekim de bağlılığını Whatsapp gurubundan teşekkürle bildirmişti.

banner47
Ağrı Devlet Hastanesinde ki keyfe keder yönetim anlayışını siyaset kurumu ve mülki idarenin sağıra yatarak izlemesi de hayretle karşılanıyor.

Ağrı Devlet Hastanesi bahçesinde taksi durağının yanındaki ağaçlarla diğer bölgelerde ki ağaçların durumu aslında yönetimin resmi olarak ortada dururken afili sözler ve makyajlı açılışlarla sergilenen sözde hizmet(!)ler vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.

Ağrı Siyasetten ,Bürokrasiye her alanda SAĞLIKLI bir yönetim istiyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2019, 16:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hacı
Hacı - 4 yıl Önce

Kadroya alınan görevliler ak parti üyesi olunca temizlik yapmak vatandaşa kalıyor lanet olsun böyle düzene yönetime ama kızmıyorum çünkü hak ediyoruz vesselâm

vatandaş
vatandaş - 4 yıl Önce

İşe almalar torpille olursa böyle olur hani liyakat hani ehliyet bizden olsun çamurdan olsun olmayan ölsün zihniyeti size müslüman diyenin taaaaaaaaaaaaa.....neyse biz hak ettik oy verdik şimdi ceremesine katlaniyoruz

abi
abi - 4 yıl Önce

Abi sonuna kadar haklısın temizlikciler memur olmuş masa başında oturuyor temizlikcilerin başında 5 tane sorumlu temizlikci bu beş sorumlu temizlikcinin başında bir sorumlu memur ve bu memurun başında bir müdür ve hiç biri iş yapmıyor sorumlular odada sigara içiyor temizlikçiler mesaide yok ya daha neyi anlataım boku çikmiş

SIRADAKİ HABER