Ağrı Ak Parti HDP Merkez Adayına Kilitlendi

Ağrı Ak Parti İlçe Belediye Başkan adayları 12 Aralıkta açıklanacak

Ağrı Ak Parti HDP Merkez Adayına Kilitlendi

Yaklaşan 31 Mart Mahalli İdareler seçimin de Ak Parti Ağrı Merkez Adayını açıkladıktan sonra kentte HDP Adayının kim olacağı merakla beklenirken İlçe adayları kulislerde sükunet hakim.

Ağrı Ak Parti Belediye Başkanlığı için başvuru dışı bir isim olan Savcı Sayan’ın açıklanması sonrası Sayan’ın özellikle İlçesi olan Tutak adayında da önemli bir rol oynayacağı düşünülüyor.

Ak Parti Merkez adayında ki sürpriz isimden sonra kulisler ilçeler hakkında da ihtimalleri konuşmaktanda imtina eder durumdalar.

banner47
Savcı Sayan’ın adaylığının açıklanmasının ardından Ak Parti Kulisleride HDP adayının kim olabileceği ismi üzerinde yorum yapmaya başladı.

HDP kanadında ise 5 Aralıkta bitmesi gereken başvuru süresi 12 Aralık tarihine uzatılmıştı. Sakık’ın adaylığının yoğun olarak konuşulduğu HDP de Ağrı Merkez Belediye Başkanlığı aday adayı sayısının beklenenin çok altında seyrettiği gözleniyor.

Kulislerde Sırrı Sakık ve Osman Baydemir ismi sıklıkla zikredilen HDP de yerel bir siyasetçi ile de yoluna devam etme kararı alınabileceği konuşulurken bu isimlere başvuruları olmamasına rağmen Murat Öztürk ve Bahattin Temel de dahil edildi.

Ağrı da Ak Parti İlçe belediye başkan adaylarının 12 aralıkta açıklanması bekleniyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
meke
meke - 5 yıl Önce

ağrının murat öztürk e bir vefa borcu vardır

SIRADAKİ HABER