Ağrı Ak Parti Seçmeni Rahatsız

Ağrı Ak Parti seçmeni listerele tepkisini dillendirmeye başladı

Ağrı Ak Parti Seçmeni Rahatsız

Yaklaşan 31 mart yerel seçimlerine ilişkin olarak Ağrı Ak Parti tarafından İl seçim kuruluna teslim edilen listelerde FETÖ ve KCK ile iltisaklı oldukları toplum tarafından bilinen birçok ismin yer alması Ak Parti seçmeninde huzursuzluğa yol açtı.

Ağrı da Ak Partili seçmen 19 aday adayının başvurularnın görmezden gelinerek başvuru yapmamış bir aday ismi ile seçimlere girecek olmasının ardından sabırsızlıkla beklediği encümen listeleride açıklandı.Encümen listelerinin açıklanmasının ardından listelerde FETÖ ve KCK ile iltisaklı olduğu toplum tarafından bilinen isimlerin ağırlıklı olması tepkilere neden oluyor.Ak Partinin her kademesinde ismin rahatsızlığını artık sesli bir şekilde dillendirdiği görülüyor.

Ak Partiye yakın isimlerin paylaşımlarında yorumlarda rahatsızlıklar ifade ediliyor.Ak Partide uzun yıllar görev yapmış isimlerinde rahatsızlığını sosyal medya hesapları üzerinden dillendirdiği görülüyor.

Yine aday belirleme sürecinde parasal ilişkilerin yoğun olarak yaşandığıda konuşulanlar arasında yer alıyor.

Ak Parti seçmeninin bu memnuniyetsizliğinin sandıklara nasıl yansıyacağı da merak konusu.Bir gurup seçmen sandığa gitmemek yönünde karar kılarken farklı bir seçmen kitleside alternatif adayları değerlendireceklerini ifade ediyorlar.

YORUM EKLE
YORUMLAR
sinan
sinan - 5 yıl Önce

Şimdi bu durum dan rahatsız olan kişiler akp de encümen liğe alın madıkları için şimdi kalkmış mılete iftira atıyor lar demeki çok kötü koymuş buna dert yana lara :)))

Alaettin Aslan
Alaettin Aslan - 5 yıl Önce

tanerciğim ağzına sağlık bizlere tercüman olmuşsun gerçek ak partililer https://www.haberler.com/agri-da-6-asiret-bdp-ye-katildi-5734147-haberi/ şu kareleri unutmadı!!!

kısmet oğur
kısmet oğur - 5 yıl Önce

hepsini anladıkta murat gök aleni sırrı sakıka çalıştı ak partiye ağrıda seçim kaybetirenlerden biri bu sefer oylar mehmet erata

Murat gökçay
Murat gökçay - 5 yıl Önce

Listete kösedağ ailesi neden yok bence olmalıydı

SIRADAKİ HABER