Ağrı Akp de Birgül'ün Yerine Kim Geçecek

Akp de Merkez İlçe Başkanlığı için düğmeye basıldı

Ağrı Akp de Birgül'ün Yerine Kim Geçecek

7 yıla yakın bir süredir Akp Merkez İlçe Başkanlığı görevini sürdüren ve görev aldığı süreçte ismi hiçbir yolsuzluk,usulsüzlük ve kaçakçılığa bulaşmadan sadece  teşkilat çalışmaları ile gündeme gelen Akp Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül kongrede aday olmayacağını açıkladı.

Birgül hiçbir kırgınlığı olmadığına vurgu yaparak partisine hizmet etmekten geri durmayacağını kongrede aday olmayacağını söylerken Bölge koordinatörü Mahmut Gürcan'a da aday olmayacağını bildirdiğini ifade etti.

7 yılın ardından boşalacak olan merkez ilçe başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı her geçen gün çatlağın büyüdüğü Akp li yöneticiler arasında  aynı zamanda Ağrı Akp içinde bir güç testinin sonucu olarak yansıyacak .

Ardında hiç bir şaibe bırakmadan görevi bırakan Akp Ağrı Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül'den boşalan koltuk için değerlendirilecek olan muhtemel adaylar da şu isimlerden oluşuyor ;

Arif Yıldıray Hatunoğlu ,Nizamettin Güzel,Yüksel Çelik,Mehmet Alpaslan, Tahsin Aslan

Akp de Milletvekili,Belediye Başkanı ve İl Başkanı yarışın kazananı olmak için kulis ve manevralarını sürdürmeye devam ediyorlar.

YORUM EKLE
YORUMLAR
ağrılı
ağrılı - 4 yıl Önce

Savcı başkanın seçtiği merkez ilçe başkanı olacak sorun yok Ağrı da Ak partinin bittiğinin göstergesidir kısa ve öz olarak

cengo
cengo - 4 yıl Önce

baskanin hakkini hep yediler kim hak yemisse abad olamamistir

SIRADAKİ HABER